Duşakabini bu teknikle temizleyin ayna gibi parlıyor! Gören sırrını soruyor

Duşakabini bu teknikle temizleyin ayna gibi parlıyor! Gören sırrını soruyor
Duşakabin temizliği için bilmeniz gerekenler: Bu teknikle yapılan duşakabin temizliği sayesinde duşakabinleriniz ayna gibi parlayacak

Bu basit yöntemle duşakabininizdeki lekelerden kurtulabilir ve ayna gibi parlayan bir yüzey elde edebilirsiniz. Görenlerin sırrını merak edeceği bu etkili temizlik yöntemiyle, evinizdeki temizlik rutininizi daha keyifli hale getirebilirsiniz.

Duşakabini temizlemek, ev temizliği rutini içerisinde sıklıkla yapılan ancak çoğu zaman zorlayıcı bir görev olabilir. Ancak, doğru tekniklerle bu görev oldukça kolay bir hale dönüşebilir. İşte duşakabini temizlemenin püf noktalarından biri olan ve ayna gibi parlatan bir yöntem:


30 SANİYEDE DUŞAKABİN TEMİZLİĞİ

Duşakabin üzerinde banyodan sonra kuruyan su, şampuan ve sabun lekesi üzerine inatçı kireç lekesi biriktiği zaman içinden çıkılamaz bir hal alabilir. Duşakabin üzerinde biriken lekeleri temizlemek için çok kolay bir yöntem var. Deneyenler bunu şimdiye kadar en etkili yol olduğunu öne sürüyor.

Duşakabini temizlemek için araba camı temizlemesinde kullanılan spreylerden alarak, duşakabini komple spreyle ıslatın. 30 saniye beklettikten sonra yumuşak süngerle ve dairesel hareketle silin. Ardından durulayın. Çıkan sonuca inanamayacaksınız.

Kaynak: mynet.com

Kaynak:Haber Merkezi