Emeklilere artık tamamen bedava oldu. Uygulama resmen başladı

Emeklilere artık tamamen bedava oldu. Uygulama resmen başladı
31 Mart Seçimleri sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan gibi birçok belediye başkan adayı da emekliler için destek paketleri açıklamıştı. Aksaray'da emeklileri ilgilendiren flaş bir müjde geldi

Geçim sıkıntısı yaşayan emeklileri sevindirecek haber Aksaray'dan geldi. Aksaray'da emeklileri ilgilendiren müjdeli bir haber geldi.

31 Mart Seçimleri sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan gibi birçok belediye başkan adayı da emekliler için destek paketleri açıkladı. Kazanan başkanlar ise yeni dönem ile birlikte vaatlerini yerine getirmeye başladı. Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer de daha önce açıkladığı gibi emeklilere bugün itibari ile kuaför salonunda ücretsiz tıraş desteğinin başladığını duyurdu.

Aksaray Belediyesine dinlenme evi bahçesinde hizmet veren kuaför salonunun kapıları emekli vatandaşlara sonuna kadar açıldı. İsteyen emekliler bu salonlara geldiklerinde traş başta olmak üzere tüm kuaför hizmetlerini bedava alabilecek.

ÜCRETSİZ HİZMET ALABİLECEKLER

Aksaray Belediyesi Berber Salonu, hafta içi her gün sabah saat 08.00 itibari ile mesaiye başlayarak tüm gün hizmet verecek. Eğer emekli vatandaşlardan gelen talep çok olursa kuaför hizmetleri cumartesi günü de sürecek. Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer yaptığı açıklamada Aksaray Belediyesi olarak kentte yaşayan 7'den 70'e herkese bu kapsamda hizmet vereceklerini söyledi.

Aksaray Belediyesi'nin daha önce de mobil kuaför hizmetini devreye sokarak evinden çıkamayan emekliler için kuaförleri ayaklarına getirmişti. Uygulama ile sadece emeklilere değil engelli vatandaşlara ve hastalıkları nedeni ile evlerinden çıkamayan vatandaşlara kuaförlük hizmeti verilmişti.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı