İş Bankası ödüllü ödeme yapıyor. Emeklilere yeni promosyon güncellemesi

İş Bankası ödüllü ödeme yapıyor. Emeklilere yeni promosyon güncellemesi
Maaşını İş Bankası'na taşıyanlara müjdeli haber

İş Bankası, emeklilere yönelik ödeme sistemini güncelleyerek yeni bir promosyon programı başlattı. Bu güncelleme kapsamında, maaşını İş Bankası'na taşıyan emeklilere ödül ödemesi yapılacak.

Emeklilere yönelik bu yeni promosyon programı, maaşlarını İş Bankası'na taşıyan müşterilere ekonomik anlamda avantaj sağlayacak. Bu kapsamda, emeklilerin maaşlarını İş Bankası'na taşıması durumunda belirli bir ödül alabilecekleri duyuruldu.

İŞ BANKASI NE KADAR PROMOSYON VERİYOR?

SGK emeklileri, emeklilik döneminde bankacılık işlemlerini kolay ve hızlı gerçekleştirmenin rahatlığını İş Bankası ayrıcalıkları ile yaşıyor.

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma çerçevesinde, 28 Mart – 30 Nisan 2024 tarihleri arasında ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası'nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 12.000 TL’ye varan nakit promosyon ödemesinden faydalanabiliyor. Üstelik SGK emekli maaşını İş Bankası'na taşıyanlar, Maximum Kart ve ek kartları için ücret ödemiyor, birçok ayrıcalık ve avantajdan da yararlanabiliyor.

Yurt geneline yaygın Şube ve Bankamatiklerimiz aracılığı ile emekli maaşına kolayca ulaşmak isteyen tüm emeklilerimiz, İnternet Şubesi'nden ve İşCep’ten emekli maaşlarını taşıyabilir, emekli promosyon başvurusunda bulunabilir ve tüm emekli maaş işlemlerini gerçekleştirebilirler ya da en yakın İş Bankası şubesinden emekli maaşlarını kolayca taşıyabilirler.

Kaynak:Haber Merkezi