Kireç içinde kalmış demliği temizlemenizi sağlayacak yöntem. Demlikte asla kireç kalmıyor

Kireç içinde kalmış demliği temizlemenizi sağlayacak yöntem. Demlikte asla kireç kalmıyor
Demlikteki kireç nasıl temizlenir? Bu yöntem sayesinde demlikte asla kireç kalmayacak ve içeceklerinizin lezzeti korunacaktır.

Kireç içinde kalmış demliği temizlemenizi sağlayacak etkili bir yöntem bulunmaktadır. Demliklerde zamanla oluşan kireç birikintileri, içeceklerin lezzetini ve kalitesini olumsuz etkileyebilir. Bu nedenle düzenli olarak demlik temizliği yapmak önemlidir.

Evdeki DEMLİK TEMİZLİĞİ İÇİN DOĞAL KARIŞIM

Doğal ve ev yapımı bir temizlik karışımı hazırlamak için ihtiyacınız olan malzemeler oldukça basittir. Bu karışımı hazırlamak için şu malzemelere ihtiyacınız olacak:

- 1 su bardağı beyaz sirke
- 1 su bardağı su
- 10 damla lavanta yağı (isteğe bağlı)

hq720.jpg

Bu malzemeleri bir sprey şişesine koyarak karıştırın. Ardından, temizlemek istediğiniz yüzeylere püskürtün ve bir bez yardımıyla silin. Bu karışım, evinizin DEMLİK TEMİZLİĞİ İÇİN DOĞAL bir alternatif oluşturacaktır.

Bu doğal karışımın avantajlarından biri de, kimyasal temizlik ürünlerinin aksine zararlı kimyasallar içermemesidir. Ayrıca, beyaz sirkenin doğal dezenfektan özelliği sayesinde evinizdeki bakteri ve mikropları da temizleyebilirsiniz. Lavanta yağı eklemek ise hoş bir koku bırakarak evinizin ferah kokmasını sağlayacaktır....

Kaynak:Haber Merkezi