Bitlis Eren üniversitesi Rektörü’nden Şırnak’a ziyaret

Bitlis Eren üniversitesi Rektörü’nden Şırnak’a ziyaret
Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, Şırnak üniversitesi Prof. Dr. Abdurrahim Alkış’a makamında bir ziyaret gerçekleştirdi.

Rektör Prof. Dr. Abdurrahim Alkış tarafından karşılanan Rektör Elmastaş, ilk olarak Rektörlük makamında ağırlandı. Burada yapılan görüşmede; ortak araştırma projeleri, akademik etkinlikler, kültürel ve sosyal etkinlikler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.bitlis-eren-universitesi-rektoru-prof-dr-necmettin-elmastas-rektorumuzu-ziyaret-etti-7459a817-58b6-46d9-9ace-f3021318849a.jpgZiyarette iki üniversite arasında daha sıkı bir iş birliği ağı oluşturulması ve bilimsel alanda ortak başarıların elde edilmesi için görüş alışverişinde bulunuldu.

Karşılıklı hediye takdiminden sonra bu anlamlı ziyaret, Rektör Prof. Dr. Abdurrahim Alkış’ın, Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Elmastaş’a kampüsü gezdirmesi ile devam etti. Her iki rektör ülkemizin en güzel yerleşkelerinden birine sahip olan Şırnak Üniversitesinin kampüsünde kısa bir yürüyüş yaparak, Merkezi Kütüphanede ve tarihi Mehmet Ağa Kasrında incelemelerde bulundu.bitlis-eren-universitesi-rektoru-prof-dr-necmettin-elmastas-rektorumuzu-ziyaret-etti-833ff243-3b3a-498e-8b5d-8892dbc239f2.jpgRektör Elmastaş ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, Şırnak Üniversitesi ve Bitlis Eren Üniversitesi arasındaki ikili ilişkilerin kıymetli olduğunu ifade ederek Rektör Prof. Dr. Abdurrahim Alkış’a çalışmalarında başarılar diledi.bitlis-eren-universitesi-rektoru-prof-dr-necmettin-elmastas-rektorumuzu-ziyaret-etti-dade7089-1793-439b-88a9-390bb9797cae.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.