Bizim Toptan 183’üncü Mağazasını Medeniyet Şehri Cizre’de açtı

Bizim Toptan 183’üncü Mağazasını Medeniyet Şehri Cizre’de açtı
Türkiye’nin dört bir yanında mağaza ve depo yatırımlarını sürdüren Bizim Toptan, 183'ncü Mağazasını Medeniyet şehri İsmail Ebul-İz El Cezeri'nin Memleketi Cizre'de açtı.

dsc-2997.jpg

Türkiye’nin dört bir yanında mağaza ve depo yatırımlarını sürdüren Bizim Toptan, Cizre’de açtığı yeni mağaza ile müşterilere hizmet vermeye başladı. Bizim Toptan yeni mağazasıyla bölgeye kesintisiz tedarik sağlarken bölgedeki ticaretin güçlenmesine de destek olacak.

dsc-2987.jpg

Türkiye’nin en büyük organize toptan marketi Bizim Toptan, yeni mağaza ve depo açılışlarıyla Türkiye’nin dört bir yanında yatırımlarına devam ediyor. Bu kapsamda Bizim Toptan, Şırnak’taki ilk mağazasını Cizre’de açtı. Yeni mağazayla birlikte Bizim Toptan’ın ülke çapındaki toplam mağaza sayısı da 183’e yükseldi.

dsc-3023.jpg

Bölgede faaliyet gösteren işletmeler ve esnaf, ihtiyaç duydukları ürünlere Bizim Toptan’ın geniş ürün portföyü ve toptan fiyatına satış avantajıyla ulaşabilecekler. Dijital kanallardan verilen siparişlerin istenilen gün ve saatte mağazadan teslim alınmasını sağlayan “Tıkla Gel Al” hizmetinin de kullanıma sunulduğu Cizre mağazasında müşteriler bu sayede hızlı ve kolay alışveriş imkanından yararlanabilecek. Yeni mağaza ile bölgede kesintisiz tedarik altyapısı güçlendirilerek ticaret ve istihdama da katkı sağlanması hedefleniyor.

dsc-3109.jpg

Balcı: “Yatırımlarımızla ticareti güçlendiriyor, ülkemiz için katma değer üretiyoruz”

Bizim Toptan CEO’su Hüseyin Balcı mağaza yatırımlarının süreceğini söyleyerek sözlerine şöyle devam etti: “Cizre’de müşterilerimizin hizmetine sunduğumuz yeni mağazamızla Türkiye’de yer aldığımız il sayısını da artırarak 72 ilde 183 mağazaya ulaştık. Ev Dışı Tüketim sektörünün lider tedarikçisi olarak saha ekiplerimiz vasıtasıyla ülkemizin 81 iline hizmet veriyoruz. Güçlü tedarik ve lojistik altyapımız sayesinde yeni mağazamız ile buradaki müşterilerimize kesintisiz tedarik sağlayarak bölgedeki ticaretin gelişmesine katkı sunacağız. Aynı zamanda gerçekleştireceğimiz istihdamla nitelikli insan kaynağının artmasına da destek olacağız. Önümüzdeki dönemde de yatırımlarımızı sürdürerek ülkemiz için katma değer üretmeye devam edeceğiz.”

dsc-3164.jpg

Konak Mahallesi Silopi caddesinde Cizre AVM bitişiğinde 2000 metrekarelik alanda kurulan marketin açılış töreninde konuşan Yıldız Holding Satış Direktörü Özer Şimdi, selden etkilenen esnaf ve vatandaşlara 'geçmiş olsun' dileğinde bulundu.

Şimdi, Türkiye'nin en büyük toptan ve perakende markası olarak ülkenin 72. vilayetinde 183. mağazanın açılışını gerçekleştirdiklerini söyledi.

dsc-2996.jpg

Türkiye'nin dört bir yanına hizmet götürmekten ve istihdam sağlamaktan ve katkı sağlamaktan büyük bir mutluluk duyduklarını ifade eden Şimdi, şunları kaydetti:

"Bölge ticaretine ve istihdamına önemli katkılar sağlıyoruz. Umuyoruz ki Cizre mağazamızda bu işleri daha başarılı bir şekilde yapmaya devam edeceğiz. Şırnak ve Cizre, her daim tarihte medeniyetlere ev sahipliği yapmış çok köklü bir kültürden gelen geleceğe hazırlanan güzide bir ilimiz ve ilçemiz. Bölgenin güçlenmesine, ticaretin istihdamına Bizim Toptan olarak katkı sunmaya devam edeceğiz. Mağazamız yaklaşık 2000 metrekarelik alanda açılışına yapacağımız mağazamızda 8 bin çeşit ürün satıyor olacağız. Sizleri mağazamızda ağırlamaktan her zaman onur duyacağız"

dsc-3172.jpg

"Mağazamızda bireysel müşterilerimize satış yaparken aynı zamanda dijital deneyimle de Cizre'yi tanıştıracağız. Evlerinizden ofislerinizden zaman kaybetmeden 'tıkla gel al' uygulamasını kullanarak sipariş girip burada anında ürün almanın zevkini yaşayacaksınız. Sizleri de mutlaka bu deneyimi yaşamasına davet ediyorum. Otel, restoran müşterilerimize hem burada hem de araçlarımızda sevkiyat hizmetlerinde hem ürün hem de ürün götürmeye devam edeceğiz."

Cizre Belediye Eş Başkanı Abdurrahim Durmuş ise bu tür mağazaların kentte olması gerektiğini belirterek hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından İlçe müftüsü Süleyman Baran'ın dua okumasıyla mağazanın açılış kurdelesi kesildi.

Programa Cizre Belediye Başkanı Güler Yerbasan, Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ömer Faruk Yıldırım, iş insanları ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak:Azad Mendeş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.