Cizre Dicle Spor, Lider Şırnak Petrol Sporu 2-0 yendi

Cizre Dicle Spor, Lider Şırnak Petrol Sporu 2-0 yendi
Şırnak U18 Gelişim liginde Cizre Dicle Spor kendi sahasında karşılaştığı gurup lideri Şırnak Petrol Sporu 2-0 yenerek büyük bir başarıya imza attı.

dsc-0823.jpg

Şırnak U18 Gelişim liginde Cizre Hamit Özalp Stadyumunda oynanan futbol müsabakasında gurubun güçlü takımlarından Cizre Dicle Spor, kendi sahasında konuk ettiği gurup lideri Şırnak Petrol Sporu 2-0 mağlup etti.

dsc-0849.jpg

Cizre’de ilçe stadyumunda oynanan ve futbol severlerinde ilgi gösterdiği futbol müsabakası çekişmeli bir oyuna sahne oldu. Gurupta Şampiyonluk mücadelesi veren iki takımın karşı karşıya geldiği maç kıran kırana geçen bir oyuna sahne oldu. Maçın başlama düdüğü ile birlikte çetin bir mücadele içerisine giren iki takım sporcuları oyun kontrolünü sağlamak ve skor üstünlüğü sağlamak için mücadele etti. Karşılıklı gol ataklarının olduğu futbol maçının ilk yarısı golsüz eşitlik ile sona erdi.

dsc-0855.jpg

Müsabakanın ikinci yarısına da aynı tempo ile başlayan iki takım sporcuları birçok gol pozisyonundan da yararlanamadı. Şırnak Petrol Sporun geliştirdiği gol ataklarını Dicle Spor Defans oyuncuları bertaraf etti. Karşılaşmanın 60. Dakikasında Cizre Dicle Sporun,Şırnak Petrol Spor Ceza sahası içerisinde geliştirdiği atakta Dicle Sporlu sporcuya yapılan faule hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına giden tecrübeli gol ayağı Ahmet Kasım İde, topu filelerle buluşturarak takımına 1-0’lık üstünlüğü getiren golü kaydetti.

dsc-0875.jpg

Attıkları golden sonra oyuna daha da asılan ve ikinci gol için konuk takım Şırnak Petrol Spor yarı ceza sahası içerisinde etkili olmaya başlayan Cizre Dicle Spor’un bir çok gol atağını da defans oyuncuları engelledi. Maçın bitimine saniyeler kala Cizre Dicle Spor, Şırnak Petrol Spor ceza sahası içerisinde geliştirdiği gol atağını Ahmet Kasım İde ile gole çevirip 2-0’lık üstünlüğü kaydetti. Kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydeden Ahmet Kasım İde gol sevincini yedek kulübesindeki arkadaşlarına koşarak kutladı.Maçın geriye halan süresinde de gol olmayınca Cizre Dicle Spor Lider Şırnak Petrol Sporu 2-0 yenerek gurupta aynı puana ulaştı.

dsc-0881.jpg

Maçın bitiş düdüğü ile Cizre Dicle Sporlu futbolcular büyük bir sevinç yaşarken, Şırnak Petrol Sporda da maçı kaybetmenin üzüntüsü yaşandı.Cizre Dicle Spor futbol takımı galibiyet sevincini türbindeki taraftarları ile paylaştı.

dsc-0893.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.