Cizre kadın futbol takımı, Play-Off’a yükseldi

Cizre kadın futbol takımı, Play-Off’a yükseldi
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3.Lig 1.gurupta mücadele eden Cizre 2020 Gençlik ve Spor Kulübü, deplasmanda Batman Mezopotamya Sporu 2-0 yenerek 2 lige Yükselme Play-Off müsabakalarında oynamaya hak kazandı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) kadınlar 3.ligi 1. Gurupta mücadele eden Cizre 2020 Gençlik ve Spor Kulübü, Batman’da oynadığı futbol müsabakasında Batman Mezopotamya Spor’u 2-0 yenerek averajla gurup lideri olurken aynı zamanda da 2 Lige yükselme Play-Off müsabakalarında oynamaya hak kazandı.

Batman Mezopotamya maçına mutlak üç puan için çıkan Cizre 2020 Gençlik ve Spor Kulübü, 60. Dakikada Beritan Küçük ve 80. dakikada Zilan Pozan’ın kaydettiği goller maçı 2-0 kazandı. Cizre Kadın futbol takımı kazandığı bu galibiyet ile 2.lige yükselme Play-Off müsabakalarında oynama hakkını elde etti.

dsc-0966.jpg

Kazanılan bu başarıdan sonra tüm sporcularına teşekkür ettiğini ifade eden Cizre 2020 Gençlik ve Spor Kulübü teknik direktörü Mesut Kaymaz, bu başarı kolay elde edilmedi. Sporcularım çok zorlu şart ve imkânlara rağmen bu başarıyı elde etti. Futbol erkek işidir diyen herkese sporcularım elde ettikleri bu başarı ile cevap vermiş oldu. Çünkü Cizre’de ve bölgede böyle bir bakış açısı var.Kadın sporcularımız da elde ettikleri bu başarı ile bu bakış açısını da değiştirerek genç kızlarımıza örnek olmuşlardır.Bu anlamda çıktıkları tüm maçlarda yüreklerini ortaya koyarak mücadele eden tüm sporcularımı tebrik eder,2.lige yükselme Play-Off müsabakalarında başarılar dilerim.” Dedi.

Kaynak:Mevlüde Sevim

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.