Cizre Milli Eğitim Müdürü Selden etkilenen okulları inceledi

Cizre Milli Eğitim Müdürü Selden etkilenen okulları inceledi
Cizre’de Perşembe günü iftar vakti etkili olan sağanak yağış ve sonrasında oluşan sel nedeni ile çok sayıda ev ve iş yeri zarar gördü. İlçe Milli eğitim Müdürü Şahan ike’de selden etkilenen okullarda inceleme yaptı.

Cizre başta olmak üzere Şırnak Merkez ve diğer ilçelerde son bir haftadan bu yana etkisini gösteren olumsuz hava koşulları hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ederken, Cizre’de selden zarar gören ev, işyeri ve kurumların tespit çalışmaları da devam ediyor.

Yaklaşık elli ve birçok iş yerinin selden etkilendiği Cizre’de bazı eğitim ve öğretim okulları da etkilendi. Şah Mahallesi Sevgi sokağı üzerinde bulunan ve etrafı çöken inşaatın çevresinde bulunan bir binada bulunan dershanenin tedbir amaçlı kapatılırken bazı okullarda selden etkilendi.

431537457-811001844399847-9205222356233067387-n.jpg

İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Şahan İke, selden etkilenen okullarda incelemelerde bulundu. Sahadaki çalışmaları yerinde inceleyen İke, okulların pazartesiye kadar hazır hale getirilmesi için çalışmaların hafta sonu da devam edileceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.