Cizre’de Kadınların Maçı Hakem Atışı ile değil Polis atışı ile başladı

Cizre’de Kadınların Maçı Hakem Atışı ile değil Polis atışı ile başladı
Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) Kadınlar 3.Ligi 1.Gurupta Cizre’de oynanan futbol müsabakası hakem atışı ile değil Polis atışı ile başladı.

Cizre 2020 Gençlik ve Spor Kulübü ile Bitlis Kadın Futbol Spor Kulübü arasında oynanan Kadınlar Ligi futbol müsabakası Hakem atışı ile değil Polis atışı ile başladı.

dsc-0980.jpg

Cizre’de Hamit Özalp Stadyumunda Cizre 2020 Gençlik ve Spor Kulübü ile Bitlis Kadın Futbol Spor Kulübü arasında oynanan Kadınlar Ligi futbol müsabakası renkli bir görüntüye sahne oldu.Maçın orta hakemi Adnan Vicdan, sahada güvenliği sağlayan Polis Memurlarının Türk Polis Teşkilatının 179.Kuruluş yıldönümü ve Polis Bayramını kutlamak için önce Polis Memurları ile fotoğraf çektirdi ardından da hakem atışını polise yaptırdı.

dsc-0991.jpg

Hakem üçlüsünün jesti karşısında büyük bir mutluluk duyan polis memurları hakemlerin bu talebini geri çevirmedi. Spor Büroda görevli Polis Memuru Bünyamin Demir, takım kaptanlarına Kale ve top seçimi için para atışını gerçekleştirdi. Kaptanların tercihlerini yapmasından sonra Polis Memuru Bünyamin Demir, her iki takım oyuncularına ve Hakem üçlüsüne bu nazik jestinden dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum