Cizre’de Şehit Polisler için Mevlüt okutuldu,Şehitler anıtına karanfil bırakıldı

Cizre’de Şehit Polisler için Mevlüt okutuldu,Şehitler anıtına karanfil bırakıldı
Cizre’de 10 Nisan Türk Polis Teşkilatının 179. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında şehitler için mevlit okutuldu, Şehitler anıtına karanfil bırakıldı.

polis-8.jpg

Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğünce 10 Nisan Türk Polis Teşkilatının 179. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında, Hz. Nuh Camisinde mevlit programı düzenlendi. Nuh-Nebi Camisinde düzenlenen mevlüt programında Cizre İlçe Müftülüğünde görevli hocalar tarafından Kur'an-ı Kerim ve Mevlidi Şerif okundu ardından ilahiler seslendirildi.

polis-9.jpg

Mevlüt Programı akabinde tören Konak Mahallesindeki şehitler anıtında devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra şehitler için Kur'an-ı Kerim Tilaveti okundu, Şehitler için dualar okundu. Akabinde ise Protokol Üyeleri ve törene katılanlar Şehitler Anıtına karanfil bıraktı.Tören toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

polis-1.jpg

Cizre’deki programa Şırnak Milletvekili Arslan Tatar, Vali Cevdet Atay, Tümen Komutanı Tümgeneral Emre Tayanç, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Murat Bulut, İl Emniyet Müdürü Cemal Dalman, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Abdurrahim Alkış, Cizre Kaymakamı Nazlı Demir,İlçe Emniyet Müdürü Murat Yıldırım. Kanaat Önderleri,STK Temsilcileri, Şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.

polis-2.jpg

polis-4.jpg

polis-5.jpg

polis-6.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.