Cizre’de Sel sonrası Temizlik çalışmaları devam ediyor

Cizre’de Sel sonrası Temizlik çalışmaları devam ediyor
Cizre’de geçtiğimiz hafta sonu aniden bastıran ve ilçeyi su altında bırakıp sele neden olan sağanak yağışların neden olduğu tahribatın yaraların sarılmaya ve selin neden olduğu çevre kirliliğinde temizlenmesi çalışmaları devam ediyor.

gm-g2f-xcaa0b59.jpeg

Cizre’de geçtiğimiz hafta sonu 15 dakika boyunca tüm şiddeti ile etkisini gösteren sağanak yağış nedeni ile yaşanan sel felaketinde 70 ev 7 iş yeri ve 6 araç selden zarar görmüş ilçe genelinde büyük bir tahribat oluşmuştu.

gm-g2gfw4aakfuk.jpeg

Yaşanan Sel felaketinden sonra Şırnak Valiliği, Cizre Kaymakamlığı, Cizre Belediyesi, AFAD, İl ve İlçe Özel İdare ekipleri vatandaşlar seferber olmuş ancak tahribatın büyük olmasından dolayı Batman, Diyarbakır ve Mardin’den gelen destek ekipleri ile birlikte ilçe genelinde geniş çaplı temizlik çalışması başlatılmıştı.

gm-g2gaxqaajqiw.jpeg

8 Mahallede tahribata ve çevre kirliliğine neden olan sel felaketi sonra ilçeye gelen takviye ekipler görevli bulundukları illere geri dönerken Cizre Belediyesine bağlı ekipler gece gündüz demeden temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Kaynak:Hureyle Şan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.