Cizre’nin “Şalgamcı Nuri’si” trafik kazasında öldü, ilçe yasa büründü

Cizre’nin “Şalgamcı Nuri’si” trafik kazasında öldü, ilçe yasa büründü
Cizre’de yıllardan bu yana limonata ve Şalgam suyu satarak geçimini sağlayan “Şalgamcı Nuri” lakaplı Nurettin Gegez dün gece geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Gegez’in ölümü ilçeyi yasa boğdu.

whatsapp-image-2024-04-19-at-12-26-59.jpeg

Cizre’de dün gece Silopi Yolu Cizre AVM Park mevkiinde plakası ve sürücüsü belirlenemeyen otomobil Nurettin Gegez’in kullandığı motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisi ile yola savrulan Gegez ağır yaralandı.

whatsapp-image-2024-04-19-at-12-25-22.jpeg

Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulunması üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri ağır yaralı motosiklet sürücüsü Nurettin Gegez’e olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulans ile Cizre Devlet Hastanesine kaldırdı. Nurettin Gegez doktorların bütün müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

whatsapp-image-2024-04-19-at-11-56-34.jpeg

Yıllardan bu yana İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önünde kendisine has yaptığı limonata ve Şalgam suyunu satarak geçimini sağlayan “Şalgamcı Nuri” lakaplı Nurettin Gegez’in ölümü onu tanıyan ve tanımayan herkesi yasa boğdu. Gegez’in cenazesi ailesi ve sevenlerinin duaları eşliğinde asri mezarlığına defnedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum