Güncelleme: İstanbul’da Çıkan Yangın’da Şırnak’lı 2 Vatandaş Hayatını Kaybetti

Güncelleme: İstanbul’da Çıkan Yangın’da Şırnak’lı 2 Vatandaş Hayatını Kaybetti
İstanbul Beşiktaş'ta 16 katlı bir binanın altındaki gece kulübünde çıkan yangında hayatını kaybeden 29 kişiden 2 kişinin Şırnaklı olduğu öğrenildi.

Korkunç görüntülerin ortaya çıktığı yangınla ilgili üst üste açıklamalar geldi. Çıkan yangında hayatını kaybedenlerin kimlikleri belli oldu. İstanbulda çıkan yangından hayatını kaybedenlerden 2 kişinin Şırnak'ın idil ilçesine bağlı Ahmet Uzun ve Ahmet Kartal'ın olduğu öğrenildi.

fb-img-1712138784550.jpgAhmet Kartal

AKTAŞ İNCELEMELERDE BULUNDU

İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, yangının çıktığı Beşiktaş Gayrettepe'deki 'Masquerade' isimli gece kulübüne giderek incelemelerde bulundu. Aktaş, yetkililer ve itfaiye ekiplerinden bilgi aldı.

074149b0-f0ff-11ee-a9f7-4d961743aa47.png

Reuters

8 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Alınan bilgiye göre olayla ilgili 2 kişi daha gözaltına alındı. Gözaltı sayısı böylece 8'e yükselirken soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

20 CENAZE ADLİ TIP'A GETİRİLDİ

Beşiktaş'ta gece kulübünde 29 kişinin hayatını kaybettiği yangın faciasında 20 cenaze Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Beşiktaş'ta tadilat yapılan gece kulübündeki çıkan yangında 29 kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlerin cenazeleri çevredeki hastanelerin morguna kaldırıldı. Teşhis sonrasında 20 cenaze Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Cenazelerin yakınları Adli Tıp Kurumu önünde bekliyor. Hayatını kaybeden Atanur Aladağ'ın yakını Türkeş Aladağ, "Biz başka yerde çalışıyoruz. Telefon geldi yangın çıktı diye. Amcamın çocuğu da içerideydi. 2 kişiydi. 1 tanesi şans eseri kurtuluyor. Diğeri de mutfakta olduğu için zehirleniyor ve vefat ediyor. Aşçı olarak çalışıyordu. Diğeri de garsondu. Ailelerin başı sağ olsun" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.