Şenoba Halkından Alihan Babat’a vefa

Şenoba Halkından Alihan Babat’a vefa
Şırnak Merkez ve İlçelerinde gerçekleşen 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde birçok yerde Belediye Başkanları değişirken, Şenoba Beldesi sakinleri Belediye Başkanı Alihan Babat’a tam destek verip vefasını ortaya koydu.

2019 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Ak Partiden Şenoba Belde Belediye Başkanı seçilen Alihan Babat, 31 Mart’ta yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Refah Partisi çatısı altında tekrardan belde belediye başkanı olarak seçildi.

Beldeye yapmış olduğu yatırımlar ve ihtiyaç sahibi ailelere yaptığı yatırımlar ile sık sık Türkiye gündemine gelen ve bu başarısından dolayı ödüllendirilen Şenoba Belde Belediye Başkanı Alihan Babat, Refah Partisinden Başkan adayı olduğu seçimde belde sakinlerinden tam destek alarak ikinci kez Belde Belediye Başkanı olarak seçildi.

Şenoba Halkının vefa ve destek gösterip tekrardan belde Belediye Başkanlığına seçtiği Alihan Babat’ın ikinci başkanlık serüveni resmen başlarken, Babat’ın yapacağı yatırım, yardım ve projeleri ise şimdiden merak edilmeye başlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.