Şırnak,Güçlükonak Festivali İçin Hazır: Doğa ve Macera Dolu 2 Gün Başlıyor!

Şırnak,Güçlükonak Festivali İçin Hazır: Doğa ve Macera Dolu 2 Gün Başlıyor!
Şırnak, doğal güzelliklerinin ve kültürel zenginliklerinin yanı sıra macera dolu bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor! 29-30 Nisan tarihlerinde düzenlenecek olan Güçlükonak Doğa, Kültür ve Su Sporları Festivali için geri sayım başladı.

Bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Güçlükonak Doğa, Kültür ve Su Sporları Festivali , katılımcılara unutulmaz anlar yaşatmaya hazırlanıyor.

İki gün sürecek olan festivalin ilk gününde, Güçlükonak Akdizgin köyünde doğa severler, saat 08.30'da doğa yürüyüşü için rehberler eşliğinde Şırnak'ın eşsiz doğal güzelliğini keşfedecekler. Cehennem Deresi ve Cemavi Mevkiinde akşam saatlerinde ise kamp ateşi yakılacak.

İkinci gün ise adrenalin dolu su sporlarıyla dolu olacak! Festival katılımcıları, nehirlerde rafting, bot ve kano turlarına katılarak suyun keyfini çıkaracaklar. Aynı zamanda yamaç paraşütü etkinliği de festivalin heyecan verici aktivitelerinden biri olacak.

Güçlükonak Festivali sadece doğa ve su sporlarıyla sınırlı kalmayacak, aynı zamanda yöresel kültürün mahalle sanatçılarından oluşan konserler olacak. Şırnak'ın doğal güzellikleriyle, kültürel mirasıyla ve macera dolu etkinlikleriyle dolu dolu geçecek olan Güçlükonak Akdizgin Festivali,29-30 Nisan tarihleri arasında olacak festivale tüm halk davetlidir.

whatsapp-image-2024-04-26-at-20-54-49.jpeg

whatsapp-image-2024-04-26-at-20-54-49-1.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.