Şırnak U18 ve Süper Amatör Ligi Şampiyonu Cizre Dicle Spor, Play Off’ta

Şırnak U18 ve Süper Amatör Ligi Şampiyonu Cizre Dicle Spor, Play Off’ta
Şırnak U18 Gelişim ligi Şampiyonu Cizre Dicle Spor, 1960 Silopi Sporu 4-2 yenerek Süper Amatör Liginde de Şampiyon olup Bölgesel Amatör Ligine (BAL) yükselme Play Off müsabakalarında oynamaya hak kazandı.

Geçtiğimiz hafta Şırnak U18 Gelişim Liginde Şırnak Petrol Sporu 2-1 yenerek Şampiyon olan Cizre Dicle Spor, Şırnak Süper Amatör Liginde de 1960 Silopi Sporu 4-2 yenerek Şampiyon oldu. Şırnak U18 ve Şırnak Süper Amatör Lig Şampiyonu Cizre Dicle Spor, Mardin’de oynanacak olan BAL ligine yükselme Play-Off müsabakalarında oynamaya hak kazandı.

whatsapp-image-2024-04-23-at-17-19-27.jpeg

Şırnak Şehir Stadyumunda oynanan futbol müsabakasına galibiyet için çıkan Cizre Dicle Spor, rakibi karşısında oynadığı güzel futbolunu attığı dört golle taçlandırarak Şırnak U18 ligi Şampiyonluğundan sonra Süper Amatör Ligde de Şampiyon olup büyük bir başarıya imza attı.

Şırnak U18 ve Süper Amatör Ligi Şampiyonluğunu kendilerine destek veren tüm Cizre halkına armağan ettiklerini ifade eden Teknik Direktör Burak Dadak, bu başarıları kazanmak için çok zorlu süreçlerden geçtiklerini ama takım olarak bu süreçlerden ve önümüze çıkan engellerden bir bir sıyrılarak bu başarıları elde ettiklerini söyledi.

whatsapp-image-2024-04-23-at-17-19-24.jpeg

Hem U18 liginde hem de Süper Amatör Ligde göstermiş oldukları özverili mücadeleden dolayı sporcularını tebrik eden Dadak, inşallah Play Off müsabakalarında da bu mücadeleyi ortaya koyup Cizre Dicle Spor’u BAL ligine çıkarmayı hedefliyoruz.

İş Adamı Yüksel Bilen'e teşekkür ettiler

Cizre Dicle Spor Kulübü başta olmak üzere ilçedeki tüm amatör takım ve Sporculara vermiş olduğu maddi destek ve Sponsorluktan dolayı İş Adamı Yüksel Bilen'e teşekkür eden Dadak,Sayın Yüksel Bilen bizlerden hiç bir zaman desteklerini esirgemedi.Yeri geldi Manevi yeri geldi Maddi ve yeri geldiğinde de kulübümüze sponsor olarak elde ettiğimiz bu başarıya büyük bir katkı sağlamıştır.Ben hem kulübüm hem sporcularım hem de şahsım adına Hayırsever İş Adamı Yüksel Bilen'e teşekkür eder, iş hayatında başarılarının devamını dilerim.Öte yandan da her maçta türbinleri dolduran taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum