Şırnak Valisi Atay, solunum cihazı bekleyen Külter ailesine sahip çıktı

Şırnak Valisi Atay, solunum cihazı bekleyen Külter ailesine sahip çıktı
Şırnak’ta solunum yetmezliği nedeniyle 11 yıldır evde yatağa mahkum yaşayan Miraç Külter’in babasının yardım çağrısına yetkililer cevap geldi.

Solunum yetmezliği nedeniyle 11 yıldır yatağa bağımlı yaşayan Oğlu Miraç için yedekte bir ev tipi solunum cihazı isteyen Baba Kamil Külter’in çağrısına cevap Şırnak valiliğinden geldi.2d2e2d16-ddcf-4e57-a581-d99b50162d34.jpgGeçtiğimiz günlerde gazetemiz ve www.cizremgazetesi.com haber portalı sitemiz aracılığı ile haberini yaptığımız " Şırnak'ta Bir Baba Hasta Çocuğu İçin Solunum Cihazı İstiyor!" çağrılarına kayıtsız kalmayan Şırnak Valisi Cevdet Atay, harekete geçti.

Miraç Külter’in babası Kamil Külter, www.cizremgazetesi.com haberi üzerine, Valilik yetkililerinin kendisini aradığını belirterek, kendilerine sahip çıkan Şırnak Valisi Cevdet Atay’a duyarlılığından dolayı teşekkür etti. Baba Külter, bugün cihazımızın teslimatı bize yapıldı. Çok mutluyum bize desteğini sunan Şırnak Valimizden Allah bin kere razı olsun. Vakıf müdürümüz Hasan Güngen ve bize ziyarete gelen AK parti Kadın kolları Başkanı Bişenk Fatma Acar’a hepsine çok teşekkür ediyorum. ”dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum