Şırnak'ta düzenlenen kongreye 15 ülkeden katılım sağlandı

Şırnak'ta düzenlenen kongreye 15 ülkeden katılım sağlandı
25-27 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen “8. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi” üniversitemizin ev sahipliğinde devam ediyor.

15 farklı ülkeden 192 bildirinin kabul edildiği kongrenin ilk günü 16 ayrı oturumda toplam 76 akademisyenin sunumu ile yapıldı.

İngiltere, İspanya, Nijerya, İran, Kuveyt, Azerbaycan, Nahçıvan, Moldova, Irak, Kazakistan, Ürdün, Hindistan, Çek Cumhuriyeti, Güney Afrika ve ülkemiz olmak üzere kongreye 15 ülkeden 103 farklı üniversitenin akademisyenleri katıldı. Kongrenin ilk gününde sabah 09:00 da başlayan bildiriler akşam 16:30 da sona erdi. Üç gün sürecek olan 8. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresine yurtiçinden ve yurt dışından akademisyenlerin katılımı ile 38 oturum gerçekleşecek. Türkiye’nin dört bir yanından kongreye katılmak için gelen misafirler üç gün boyunca üniversitemizin salonlarında gerçekleşen sunumlara yüz yüze katılım sağlamaya devam ediyor.universitemizde-gerceklesen-8-uluslararasi-bati-asya-turizm-arastirmalari-kongresi-devam-ediyor-98c5967b-92a8-48fb-bf34-422017e27bb1.jpgBu oturumlar Üniversitemiz 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezi İsmail Ebul-iz Cezeri Salonu, Dicle Nehri Salonu, Kırmızı Medrese Salonu, Ters Lale Salonu ve Sefine Salonu’nda gerçekleşiyor.

Oldukça verimli devam eden kongrede sunumların sonunda sunum yapan katılımcılara teşekkür belgesi takdim edildi. Kongrenin ilk günü konuklar için verilen yemek ve ardından Şırnak Belediyesi Dengbej Evi’nde düzenlenen müzik dinletisi ile son buldu.

universitemizde-gerceklesen-8-uluslararasi-bati-asya-turizm-arastirmalari-kongresi-devam-ediyor-2c343320-50e0-40c5-8ed1-c0bfdabcc00f.jpg27 Nisana kadar devam edecek olan kongreye katılımcılar yüz yüze ve çevrimiçi mecralardan katılım sağlamaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.