Şırnak’ta kış ve bahar mevsimi bir arada yaşanıyor

Şırnak’ta kış ve bahar mevsimi bir arada yaşanıyor
Şırnak’ta kış ve ilkbahar mevsimi bir arada yaşanıyor. Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesine bağlı uzun geçit beldesinde ilkbahar mevsimi yaşanmasına karşılık, yüksek kesimlere henüz bahar gelmedi.

Şırnak ile Van İli sınırları arasında yer alan Tanin Tanin dağları üzerindeki kar görüntüsü doğaseverlerin ilgisini çekiyor.

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinin uzungeçit beldesini çevresini saran Tani Tani Dağının yüksek kesimlerindeki kar nisan ayına rağmen hala dururken, ovalar yeşile büründü.d3c1db62-c940-4601-9820-277dc5a68897.jpgÇetin geçen kış mevsiminden sonra ovadaki kar yerini çiçeklerle bezenen yeşilliğe bırakırken, hemen yanı başında bulunan 3 bin rakımlı tani tani Dağı'nın zirvesindeki kar ise iki mevsimin güzelliğini yansıtıyor.aefdbdc2-f60d-49c8-817b-bb361fb9d11b.jpgŞırnak’ın her mevsimin ayrı güzelliğe sahip olduğunu ifade eden Mesut Demir, "Bölgemiz iki mevsimi aynı anda yaşamaktadır. Güzel doğamız var. Şu an bazı bölgeler yeşile bürünmüşken, yanı başında bulunan tani tani Dağı'nın zirvesinde halen kar duruyor. 2 mevsimi bir arada yaşamak mümkündür. Bizde bu iki mevsimi bir arada yaşamak, bu güzel manzarayı, doğanın eşsiz güzelliğini fotoğraflamak için geldik" dedi.1be20764-99ea-4d48-b0e7-b3aa3353e24b.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.