Şırnak'ta taciz iddiasıyla darp edilen uzman çavuş tutuklandı

Şırnak'ta taciz iddiasıyla darp edilen uzman çavuş tutuklandı
Şırnak'ta 12 Nisan 2024 tarihinde yaşanan olayda bir kadına tacizde bulunduğu iddiası ile kadın yakınları tarafından darp edilen uzman çavuş sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şırnak'ta 12 Nisan’da bir kadına taciz ettiği iddiası ile kadının yakınları tarafından darp edilerek hastaneye kaldırılan ve tedavisinin ardından açığa alınıp gözaltına alınan Z.Ç. isimli Uzman Çavuş, sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

rnakta-taciz-iddiasi-1-yarali-4-gozalti-1.jpg

Konu ile ilgili kısa bir açıklama yaparak kamuoyunu bilgilendiren Şırnak Baro Başkanlığı;12.04.2024 tarihinde Şırnak ilinde bir vatandaşa yönelik cinsel saldırı eylemi gerçekleştirdiği iddiası ile gözaltına alınan Uzman Çavuş Z.Ç’nin tutuklandığını açıkladı.

Şırnak Baro Başkanlığından yapılan açıklamada;

12.04.2024 tarihinde Şırnak ili merkezinde uzman çavuş olarak görev yapan Z.Ç. isimli alkollü şahsın bir vatandaşımıza yönelik cinsel saldırı gerçekleştirdiği iddiası ile darp edildiği görüntüler basına yansımıştı.

Adli ve idari soruşturması devam eden ve hakkında açığa alınma ve gözaltı kararı verilmiş olan cinsel saldırı eylemi şüphelisi Z.Ç.'nin tedavisinin devam ediyor oluşu sebebiyle ifadesi alınamamıştı.

whatsapp-image-2024-04-17-at-18-50-53.jpeg

Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığınca alınan ifadesinden sonra tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edilen şüpheli hakkında Şırnak Sulh Ceza Hakimliği tarafından Cinsel Saldırı suçundan TUTUKLAMA kararı verilmiştir ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.