Vali Atay’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Vali Atay’dan Ramazan Bayramı Mesajı
Şırnak Valisi Cevdet Atay, Ramazan Bayramı nedeni ile mesaj yayımladı. Vali Atay, başta Şırnaklılar olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını tebrik ederken, özellikle tatile gidecek olan vatandaşların da trafik kurallarına riayet etmesini istedi.

Vali Atay mesajında, “Büyük bir manevi huzurla idrak ettiğimiz rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan-ı Şerifi hüzünle uğurlarken kardeşlik ve yardımlaşma duygularının yoğunlaşmasına vesile olan bayram günlerine ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar; manevi duyguların zirveleştiği, insanlarımız arasındaki birlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği, yardımlaşma ve dayanışma bağlarının güçlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların yerini barış ve muhabbete bıraktığı çok müstesna günlerdir.
İçinde bulunduğumuz mübarek günlerin ülkemize, İslam dünyasına ve tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini ve bu vesile ile İslam coğrafyasında yaşanan acıların da sona ermesini Allah’tan niyaz ediyorum. Gelenek, görenek ve bizi biz yapan değerlerimizin itinayla yaşatıldığı ilimizde de bayramı hep birlikte huzurla geçirmek amacıyla şehit aileleri başta olmak üzere çocuğuyla, genciyle, yaşlısıyla, hasılı tüm vatandaşlarımızla iç içe olmanın yine gayreti içinde olacağız.
Seyahat edecek vatandaşlarımızın da trafik kurallarına uymalarını, yorgun ve uykusuz bir şekilde trafiğe çıkmamalarını, sevinç ve neşe günlerinin acıya dönüştürülmemesini özellikle istirham ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta Şırnaklı hemşehrilerim olmak üzere aziz milletimizin ve İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyor; bayramın tüm insanlığa dostluk, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor, herkese sağlık ve esenlikler diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.