AK PARTİ SİLOPİ YÖNETİMİNDEN GAZETECİLERE ZİYARET

AK PARTİ SİLOPİ YÖNETİMİNDEN GAZETECİLERE ZİYARET
Silopi’de bulunan kurum ziyaretlerini sürdüren AK Parti Silopi ilçe teşkilatı Haber73 Gazetesini ve Silopi Gazetesini yerinde ziyaret etti.Yerel basına ziyarete Ak Parti Silopi ilçe Teşkilat başkanı Şeref Birlik, Tanıtım...
 Silopi’de bulunan kurum ziyaretlerini sürdüren AK Parti Silopi ilçe teşkilatı Haber73 Gazetesini ve Silopi Gazetesini yerinde ziyaret etti.

Yerel basına ziyarete Ak Parti Silopi ilçe Teşkilat başkanı Şeref Birlik, Tanıtım Medya Başkanı Ali Tayfan, Yerel Yönetimler Başkanı Çetin Durak, Seçim İşler Başkanı İsmail Kaplanduran, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Muhsin Tuncer,  Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Kemal Ökten ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeler Mahsun Ökten ile Şaban Ökten katıldı.

Sillopi’de bulunan bütün kurumları ziyaret etmek için çalışma başlattıklarını söyleyen Ak Parti Silopi ilçe Teşkilat başkanı Şeref Birlik bugün yerel medya ile bir araya geldiklerini söyledi. Basının kendilerinin çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Birlik medyanın halkın gözü ve kulağı olduğunu söyledi. Başkan gazeteciler ile ilçenin sorun ve çözümleri için görüş alışverişinde bulunduklarını ve bundan dolayı ziyaretin çok olumlu geçtiğini söyledi. Başkan Birlik ayrıca Haber73 Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mehmet Demirhan’a ve Silopi Gazetesi Sorumlu Yazı işleri Müdürü Mehmet Selim Yalçın’a göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Silopi deki yerel gazeteciler ise kendilerine yapılan ziyaretlerden dolayı Ak Parti Silopi ilçe Teşkilat başkanına ve üyelerine çok teşekkür ettiklerini söylediler

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.