Akçam, Doru Çiftini Evlerinde Ziyaret Etti

Akçam, Doru Çiftini Evlerinde Ziyaret Etti
Şırnak Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile İl Müdürlüğü Muzaffer Akçam Silopi ilçesinde ikamet eden Doru çiftini evlerinde ziyaret etti. Şırnak Çalışma, Sosyal Hizmetler...
 

Şırnak Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile İl Müdürlüğü Muzaffer Akçam Silopi ilçesinde ikamet eden Doru çiftini evlerinde ziyaret etti.

Şırnak Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile İl Müdürlüğü Muzaffer Akçam, “Eşlerin bakım merkezine yerleştirilmesi, akrabalarının veya çocuklarının yanına yerleştirilmesi teklifini kabul etmemeleri nedeniyle, Bayan Doru’nun sağlık sorunları ve sağlık kuruluna sevk edilmesi için Cizre Devlet Hastanesi Baştabipliği ile iletişime geçilmesi kararı aldık. Sağlık kuruluna en yakın tarihteki kurula sevki sağlanarak engelli sağlık kurulu raporunun çıkarılması için Şırnak Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile İl Müdürlüğü ekibimiz tarafından aile Cizre Devlet Hastanesine götürülecek. Sağlık kurulu raporu hızlı bir şekilde çıkartılarak bakıcı tayin edilerek hemen evde bakım aylığı bağlanacak. Ailenin kaldığı ev yaşam için uygun olmadığından Silopi Kaymakamı ile görüşme sağlanarak aileye kendi arsalarında ev yapımına en kısa sürede başlanacaktır. Yeni evleri bitinceye kadar mevcut evleri belediye ekipleri tarafından bakım ve temizliği yapılacaktır. Doru çiftinin işlemlerinin takibi için ekip görevlendirdi” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.