Emniyet güçlerinin dikkati 155 bin dolarlık dolandırıcılığı engelledi

Emniyet güçlerinin dikkati 155 bin dolarlık dolandırıcılığı engelledi
Kendisini kamu görevlisi olarak tanıtarak vatandaşı 155 bin lira dolandırdı, takside yakalandı

Ankara'da kendisini kamu görevlisi olarak tanıtarak bir vatandaşı 155 bin lira dolandıran şahıs, polis ekipleri tarafından Şanlıurfa'da ticari takside yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, emniyet güçleri, Diyarbakır yolu üzerindeki uygulama noktasında bir ticari taksiyi durdurdu. Takside arama yapan ekipler, S.D. isimli şahsın çantasında 155 bin dolar olduğunu belirledi. ekipler tarafından yapılan çalışmada, araçtaki paranın Ankara'da yaşayan F.G.O. isimli şahıstan dolandırıcılık yoluyla alındığını tespit etti.
Şüpheli S.D. isimli şahıs, ele geçirilen 155 bin dolar ile birlikte Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilirken şahsın dolandırıcılık olayını telefonla iletişime geçtiği mağdura kendisini kamu görevlisi olarak tanıtarak gerçekleştirdiğini tespit etti.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.