Bakan Soylu, Cizre Belediyesi`nin Aldığı 53 Aracı Törenle Hizmete Sundu

Bakan Soylu, Cizre Belediyesi`nin Aldığı 53 Aracı Törenle Hizmete Sundu
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bayramlaşmanın ardından Nur Mahallesi Cumhuriyet Meydanında Cizre Belediyesinin almış olduğu 53 aracın kurdele kesim törenine katıldı. ...
 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bayramlaşmanın ardından Nur Mahallesi Cumhuriyet Meydanında Cizre Belediyesinin almış olduğu 53 aracın kurdele kesim törenine katıldı.

         Araçları inceleyip Belediye başkanından bilgi alan Soylu, 53 hizmet aracının gayret, tasarruf ve iyi bir planlama ile Cizre ile buluştuğunu söyledi.

Bakan Soylu Nur Mahallesi Cumhuriyet Meydanında Cizre Belediyesinin almış olduğu 53 aracın kurdele kesim törenine katıldı.Tören öncesinde araçları tek tek inceleyip Belediye başkanından bilgi aldı.Burada bir konuşma yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu;53 Hizmet aracı güzel bir gayret ve tasarrufla aynı zamanda da iyi bir planlama ile Cizre ile buluştu.Cizre büyük adımların,büyük atılımların şehri oldu.Bu açıdan bu da Cizre’ye ve Cizrelilere büyük bir hizmet imkanı olarak ortaya çıkacaktır.Bir paranın nasıl kullanılacağı,terör örgütüne aktarılmayınca ne tür hizmetler ortaya çıkacağının en güzel örneği burada.Birilerinde laf çok icraat yok.Anlayışımızda da İcraat var,milletimize hizmet var,ülkemizin yarınlarına güçlü bir atmak var.Bu vesile ile Kaymakam ve Belediye Başkanımızı tebrik eder,araçların hayırlı olmasını dilerim dedi.

         Yapılan konuşmaların ardından araçlar kesilen kurdelenin ardından törenle hizmete sunuldu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.