BAKAN SOYLU`DAN CİZRE TSO`YA ZİYARET

BAKAN SOYLU`DAN CİZRE TSO`YA ZİYARET
Bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Cizre'ye gelen iç işleri Bakanı Süleyman Soylu Cizre Belediyesinin Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında verilen iftar yemeğine katıldıktan sonra, Cizre Ticaret...
 

Bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Cizre’ye gelen iç işleri Bakanı Süleyman Soylu Cizre Belediyesinin Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında verilen iftar yemeğine katıldıktan sonra, Cizre Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

 

Cizre TSO’yu ziyaret eden Bakan Süleyman Soylu’yu TSO’nun Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sefinç ve Cizre TSO yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

 

Oldukça sıcak bir ortamda geçen ziyarette, Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkanı Faik Arıcan, Şırnak TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Geliş, Kurum amirleri ve çok sayıda bürokrat hazır bulundu.

 

Yaptığı ziyaretten dolayı Bakan Soylu’ya teşekkür eden Başkan Sefinç, bölgenin sorunlarını ve çözüm önerilerini Bakan Soylu’ya ileterek, Cizre başta olmak üzere bölge sorunlarını içeren kapsamlı bir rapor sundu.

Bakan Soylu’da Yönetime yeni seçilen Başkan Sefinç ve yönetimini tebrik ederek görevlerinde başarı dileklerinde bulundu. Soylu TSO yönetimininin talepleri ve sorunların çözüm önerileri noktasında ilgili birimlere talimatlar vereceğini söyledi.

 

Akabinde günün anısına Bakan Soylu’ya TSO Yönetim Kurulu Başkanı tarafından Plaket takdim edildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.