Başkan Erkan`dan ak parti`nin 17. Kuruluş yıl dönümü mesajı

Başkan Erkan`dan ak parti`nin 17. Kuruluş yıl dönümü mesajı
AK Parti Şırnak İl Başkanı İbrahim Halil Erkan, partisinin 17. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Erkan mesajında, AK Parti`nin kurulduğu 14 Ağustos 2001`in Türk demokrasi tarihinde...
 

AK Parti Şırnak İl Başkanı İbrahim Halil Erkan, partisinin 17. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Erkan mesajında, AK Parti`nin kurulduğu 14 Ağustos 2001`in Türk demokrasi tarihinde çok önemli bir dönemin başlangıcı olduğunu, 17 yıl önce "her şey Türkiye için" diye yola çıkan AK Parti`nin, Türk siyasi hayatına yüksek değer kattığını belirtti.

Kuruluş amacı halka ve millete hizmet etmek olan AK Part`nin milletin partisi olarak milletle büyüdüğünü ifade eden Erkan ," Ülkesine ve milletine hizmet aşkıyla yola ``Ya Allah Bismillah`` diyerek çıkan AK sevdamız, kimsesizlerin kimsesi, sessiz yığınların sesi, ölümden, zulümden kaçan milyonlarca mazlum kardeşimize kucak açan, ev sahipliği yapan, rotası, pusulası hak, adalet ve millet olan 17 yıllık büyük bir aile oldu."dedi

Vatanın ve milletin birliğini asla tartışma konusu yaptırmayacağıni ifade eden Erkan," şöyle devam etti." Ülkemize musallat olan terörü Türkiye gündeminden çıkartacağız. Çok daha gelişmiş bir demokrasi ve hukuk devleti olarak yürüyüşümüzü sürdüreceğiz. Toplumsal mutabakatı ve uzlaşma kültürünü özenle koruyacağız. Vatan söz konusu olduğunda bütün farklılıklarımızı bir kenara bırakacağız. Sorunlarımızı torunlarımıza havale etmeyeceğiz. Gelecek kuşaklar rahat etsin diye uykusuz kalacak, 24 saat her alanda halkımıza hizmet etmeye, dil, din, ırk ayırımı yapmadan 81 milyonu kucaklamaya devam edeceğiz."

AK Parti’yi kurarak tarihe düşülen notlarda bizim de katkımız olmasını sağlayan Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a minnet ve şükranlarımızı arz eder, Partimizin 17. kuruluş yıl dönümünün Teşkilatlarımıza, bize desteğini artırarak bugünlere gelmemizi devam ettiren Aziz Milletimize, hizmette ve başarıda sınır tanımayan bir anlayış içerisinde Ak kadrolarıyla ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan, başarıdan başarıya koşan partimizin tüm değerli mensuplarına sevgi ve saygılarımı sunar, partimize hizmet etmiş, emeği geçmiş fakat şu an aranızda olmayan, ebediyete intikal etmiş tüm parti mensuplarımıza da Allah’tan Rahmet diliyorum."

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.