BAŞKAN MİR:"SİLOPİ GAZETEMİZ 13 YAŞINDA"

BAŞKAN MİR:"SİLOPİ GAZETEMİZ 13 YAŞINDA"
Gazetemizin İmtiyaz Sahibi İdris Mir'e bağlı yayın gruplarından Silopi Gazetesi 13. yılına girmenin mutluluğunu yaşıyor. Silopi'de 26 Haziran 2006 tarihinde yayınlanan Silopi Gazetesi okuyucuyla buluşmanın 13....
 Gazetemizin İmtiyaz Sahibi İdris Mir’e bağlı yayın gruplarından Silopi Gazetesi 13. yılına girmenin mutluluğunu yaşıyor.

Silopi’de 26 Haziran 2006 tarihinde yayınlanan Silopi Gazetesi okuyucuyla buluşmanın 13. yılını kutluyor. İdris Mir tarafından kurulan ve 26 Haziran 2006 Pazartesi günü günlük olarak ilk sayısını Silopi halkı ile buluşturan Silopi gazetesi 13. yayın yılına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyor. Yayın hayatına başladığı günden beri tarafsız bir şekilde Basın Meslek İlkeleri ölçüsünde haber yapmayı kendine ilke edinen Başkan Mir’e bağlı Silopi gazetesi, aynı çizgide yayın hayatına devam ederek 3594 sayısı ile okuyucusuna ulaşmaya devam ediyor.

Gazetemizin sahibi İdris Mir, “İlk sayımızdan itibaren aynı özveri ile yayın hayatına devam eden gazetemiz açık yüreklilikle yaptığı tarafsız haberlerle yerini kurumaya devam ediyor. Silopi’de okuyucularımıza sunduğumuz renkli içeriği ile bundan sonra da aynı gazetecilik anlayışıyla yoluna devam edecektir” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.