BELEDİYE BAŞKANI BEDİRHANOĞLU VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

BELEDİYE BAŞKANI BEDİRHANOĞLU VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
Şırnak Belediye Başkanı Turan Bedirhanoğlu, Merkez Vakıfkent ve Gündoğdu Mahallerinde devam eden alt yapı ve yol çalışmalarını inceledi. Çalışmaların devam...
 Şırnak Belediye Başkanı Turan Bedirhanoğlu, Merkez Vakıfkent ve Gündoğdu Mahallerinde devam eden alt yapı ve yol çalışmalarını inceledi.

         Çalışmaların devam ettiği ve yeni çalışmaların başlatılacağı alanları firma yetkilileri ve birim amirleri ile birlikte yerinde inceleyen Başkan Bedirhanoğlu, alt yapı ve yol çalışmalarının bir an önce bitirilerek vatandaşların hizmetine sunulması talimatını verdi.

         İncelemeler sırasında vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Bedirhanoğlu, yapılan hizmetlere ilişkin sohbet ederek bilgi verdi. Son iki yıldır yapılan çalışmalar ve hayata geçirilen projelerle Şırnak’ın küllerinden yeniden doğduğunu ifade eden vatandaşlar, yıllarca çekilen eziyetin son bulduğunu ve artık oluşan huzur ortamıyla birlikte ilk defa gerçek hizmetlerle buluştukları için Başkan Bedirhanoğlu’na teşekkür ederek memnuniyetlerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.