Birlik`ten Şırnak Üniversitesine Ziyaret

Birlik`ten Şırnak Üniversitesine Ziyaret
Erkan ve beraberindeki heyetle Şırnak üniversitesini ziyaret ederek Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan ile bir araya geldi. Rektörlük makamında gerçekleşen ilk ziyaretten...
 

Erkan ve  beraberindeki heyetle Şırnak üniversitesini ziyaret ederek Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan ile  bir araya geldi.

Rektörlük makamında gerçekleşen ilk ziyaretten sonra senato odasında yapılan toplantıda Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan, Milletvekili Birlik’in gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Milletvekili Birlik’e teşekkür etti. Ziyarette Rektör Erkan, üniversitemizde gerçekleşen faaliyetler ve gerçekleşmesi planlanan hizmet, yatırımlar ve öğrencilere sunulan olanaklar ile yenilikleri anlatarak Milletvekili Rizgin Birlik ile fikir alış verişinde bulundu.

Milletvekili Rizgin Birlik ise gerek Şırnak’ın için gerekse üniversite için hedeflenen başarıya ulaşmasında her zaman destek olacaklarını ifade etti. Birlik, üniversitede yapılan çalışmaları takip ettiğini belirterek yapılan hizmetlerden, yatırımlardan dolayı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan’a teşekkürlerini iletti.

Daha sonra heyet Şırnak üniversitesinin kampüsünü dolaşarak yapılan faaliyetleri yerinde inceledi.

AK Parti Şırnak Milletvekili Rizgin Birlik ve İl Başkanı İbrahim Halil Erkan ile beraberindeki heyet ile birlikte İdil’e Bağlı, Alakamış, Gürbaraz, Kurtuluş, Aksoy, Kırca, Karalar Beldesi, Yayalar, Çınarlı, Haberli, Tepeli Köylerini Ziyaret Edip Bölge Halkı İle Hasbihal Ederek Görüş ve Önerilerini Aldılar.

AK Parti Şırnak Milletvekili Rizgin Birlik, İl Başkanı İbrahim Halil Erkan, İl Teşkilatımız üyeleri, Silopi İlçesine bağlı bazı köy ve belde ziyaretlerinde bulundular.

AK Parti İl Başkanı İbrahim Halil Erkan ziyarette yaptığı açıklamada ``Bu ziyaretlerimizdeki en önemli konu hemşerilerimizle bir arada olabilmek, onların halini, hatırını sorabilmektir. Bu tür çalışmalarımız bundan sonra da artarak devam edecektir ve her fırsatta kendileri ile bir arada olma çabası içerisinde bulunacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.