MÜSİAD `Dost Meclisi`nin` Konuğu Dika Şırnak İl Koordinatörü Oldu

MÜSİAD `Dost Meclisi`nin` Konuğu Dika Şırnak İl Koordinatörü Oldu
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Şırnak Temsilciliği tarafından düzenlenen `Dost Meclisi` toplantısının bu ayki konuğu DİKA Şırnak İl Kordinatörü Ekrem Dirican oldu. Şırnak...
 

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Şırnak Temsilciliği tarafından düzenlenen `Dost Meclisi` toplantısının bu ayki konuğu DİKA Şırnak İl Kordinatörü Ekrem Dirican oldu.

Şırnak MÜSİAD Dost Meclisi Toplantısı il binasında düzenlendi. Toplantıda ilk olarak MÜSİAD Şırnak Temsilcisi Yusuf Bilin, dua okuduktan sonra derneğin faaliyetlerini anlattı. 17.MÜSİAD Expo fuarı hakkında bilgi veren Yusuf Bilin daha sonra genel Merkez’de gelen duyuruları ve raporları değerlendirdi.

Şırnak MÜSİAD Toplantısına katılan DİKA Şırnak İl Koordinatörü Ekrem Dirican ise kendisine yapılan bu davetten oldukça memnun kaldığını söyledi

Koordinatör Ekrem Dirican daha sonra toplantıda ajans desteklerinin kapsamı, başvuru ve uygulama süreçleri hakkında MÜSİAD üyelerine detaylı bilgi verdi.

MÜSİAD Şırnak Temsilcisi Yusuf Bilin ise bu ay düzenlemiş oldukları `Dost Meclisi` toplantısına DİKA Şırnak İl Koordinatörü Ekrem Dirican’ı davet ettiklerini ve DİKA hakkında üyelerinin bilgilendirildiğini söyledi.

MÜSİAD Şırnak Temsilcisi Yusuf Bilin daha sonra günün anısına katılan DİKA Şırnak İl Koordinatörü Ekrem Dirican’a plaket takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.