CİZRE BELEDİYE BAŞKANI ARICAN,YOL YAPIM VE ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINI YERİNDE DENETLEDİ

CİZRE BELEDİYE BAŞKANI ARICAN,YOL YAPIM VE ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINI YERİNDE DENETLEDİ
Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkanı Faik Arıcan,ilçede devam eden yol yapım,onarım ve asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyip,yetkililerden bilgi aldı. İçişleri...
 

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkanı Faik Arıcan,ilçede devam eden yol yapım,onarım ve asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyip,yetkililerden bilgi aldı.

         İçişleri Bakanlığının kanun hükmünde kararname kararı ile Kaymakam Faik Arıcan`ın belediye Başkanı olarak görev yaptığı Cizre Belediyesi,yol yapım ve asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

         Cizre Kaymakamı Faik Arıcan beraberinde İlçe Jandarma Komutanı Serkan Baykan,Emniyet Müdür Yardımcısı Alptekin Özgen ile birlikte Nusaybin Caddesindeki yol yapım ve asfaltlama çalışmalarını yerinde denetledi.Caddeyi boydan boya gezen Arıcan,yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alıp vatandaşları bilgilendirdi.Cadde üzerinde bulunan esnaf ve vatandaşlarla da ayak üstü sohbet eden Arıcan,çalışmaların tamamlanmasının ardından hem yolların hem de kaldırımların genişleyeceği ve vatandaşlarında ulaşımda büyük bir rahatlığa kavuşacağını söyledi.Vatandaşlardan biraz daha sabır göstermelerini isteyen Başkan Arıcan,en büyük amacımız vatandaşımıza en iyi hizmeti sunmaktır ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.