CİZRE BELEDİYESİ ÇALIŞMALARA HIZLA DEVAM EDİYOR

CİZRE BELEDİYESİ ÇALIŞMALARA HIZLA DEVAM EDİYOR
İçişleri Bakanlığının Kanun Hükmünde Kararname kararı ile Kaymakam Faik Arıcan'ın Belediye Başkanı olarak görev yaptığı Cizre Belediyesi alt yapı,üst yapı,yol asfaltlama ve park yapım çalışmalarına...
İçişleri Bakanlığının Kanun Hükmünde Kararname kararı ile Kaymakam Faik Arıcan’ın Belediye Başkanı olarak görev yaptığı Cizre Belediyesi alt yapı,üst yapı,yol asfaltlama ve park yapım çalışmalarına hızla devam ediyor.

         Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkanı Faik Arıcan, ilçede devam eden yol yapım, onarım ve asfaltlama çalışmalarını ve inşasına başlanan Kur’an Kursu, Kitap kafe, dikey bahçe ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı çalışmalarını yerinde inceleyip, yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Arıcan beraberinde İlçe Jandarma Komutanı Serkan Baykan, Emniyet Müdür Yardımcısı Alptekin Özgen ile birlikte Nusaybin Caddesindeki yol yapım ve asfaltlama çalışmalarını denetledi.

 

VATANDAŞA HİZMET İÇİN 7/24 ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ

         Yol yapım,onarım ve asfaltlama çalışmaları incelemeleri esnasında vatandaşlarla da ayakta görüşüp görüş ve önerilerini dinleyen Arıcan,bizler vatandaşlarımızın daha sağlıklı şartlarda yaşamlarını sürdürmesi için sosyal ve sorumlu belediyecilik ilkesi doğrultusunda çalışmalarımıza 7/24 devam ediyoruz.kısa sürede Cizre`yi modern şehir statüsüne kazandırıp ve bu doğrultuda çalışmaları hızlandırdıklarını, çalışmaların tamamlanmasının ardından hem yolların hem de kaldırımların genişleyeceğini belirtti.

Arıcan, “En büyük amacımız vatandaşımıza en iyi hizmeti sunmaktır ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi.

Daha sonra vatandaşların istek, talep ve sorunlarını dinleyerek sorunların çözüme kavuşması için ilgili birimlere talimat verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.