CİZRE BELEDİYESİ KURUMLAR ARASI FUTBOL VE VOLEYBOL TURNUVASI DÜZENLİYOR

CİZRE BELEDİYESİ KURUMLAR ARASI FUTBOL VE VOLEYBOL TURNUVASI DÜZENLİYOR
Cizre Belediyesinin düzenleyeceği Kurumlar Arası Futbol Turnuvası için kayıtlar başladı.Cizre Belediyesi Kurumlar Arası Halı Saha Futbol ve Voleybol Turnuvası düzenliyor. Cizre Belediyesi Kültür Ve Sosyal...
 Cizre Belediyesinin düzenleyeceği Kurumlar Arası Futbol Turnuvası için kayıtlar başladı.

Cizre Belediyesi Kurumlar Arası Halı Saha Futbol ve Voleybol Turnuvası düzenliyor.     Cizre Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Müdürlüğü Kurumlar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası Kurumlar Arası Erkek ve Bayan Voleybol Turnuvası düzenliyor.

Cizre Belediyesinden yapılan duyuruda, Turnuva Kuralları ve Başvuru Şartları:Turnuvaya; Cizre İlçe Merkezinde mevcut tüm kamu kurum ve kuruluşları ile bu kurumların alt birimlerinde çalışan tüm personeller (kadrolu, sözleşmeli, geçici, taşeron, işkur pers.) bir veya birden fazla takım ile katılabilir.Eğitim Kurumları 3 öğrenci (Veli İzni) ile başvuru yapabilir.Takım sporcu sayısı 7 asıl 5 yedekten oluşur. Müsabakalar 2X30 dakika halinde yapılacaktır. Final müsabakalarında beraberlik halinde beşer penaltı vuruşları sonucu belirlenecek.Turnuva başvuru sayısına göre lig ya da eleme usulüne göre oynanacaktır. Teknik toplantıda gruplar veya eleme fikstürü kura ile belirlenecek olup buna göre fikstürler belirlenecektir. Halı saha futbol resmi kurallarına göre oynatılacak olup ceza hususlarına ilaveten aşağıdaki hususlar uygulanacaktır. a)Sarı Kart: İki Sarı kart gören oyuncu oynanan oyundan ihraç edilecektir. Takımı 1 puan silme cezası alacaktır.b)Kırımızı Kart: Kırmızı kart gören oyuncu turnuvadan ihraç edilecektir.Başvuru evrakları: Taahhütname (Müdürlükten Temin Edilecek), Kurum Müdür Onaylı Sporcu Listesi, Personel Kimlik Kartı Fotokopisi, Spor yapabilir tek hekim raporu, Öğrenci oynatacak kurumlar için veli izin belgesi, 100 Tl Başvuru Ücreti.Maç öncesinde, maç esnasında veya maç sonrasında saha içerisinde ya da saha dışında spor kültürüne aykırı hareket ve benzeri şekildeki hoş olmayan davranışlarda bulunanlar tertip komitesinin vereceği karar doğrultusunda bireysel veya takım olarak turnuvadan ihraç edilir. Başvuru yapan takımların turnuvaya kabul işlemleri hususunda tertip komitesi tek yetkili organdır. Takımların turnuvaya kabul edilip edilmemeleri hususunda verecekleri karar geçerlidir. Turnuvaya katılan takımlar bu kural ve kararları peşinen kabul ve taahhüt etmiş sayılırlar.

Kurumlar Arası Erkek ve Bayan Voleybol Turnuvası;Turnuva Kuralları ve Başvuru Şartları.Voleybol Müsabakaları TVF resmi voleybol oyun kurallarına göre oynatılacak.Onaylı isim listelerinde yazılı olan idareci, çalıştırıcı dışında bir başkasının sahaya girmesine izin verilmeyecektir.Turnuvaya; Cizre İlçe Merkezinde mevcut tüm kamu kurum ve kuruluşları ile bu kurumların alt birimlerinde çalışan tüm personeller(kadrolu, sözleşmeli, geçici, taşeron, işkur personeli) bir veya birden fazla takım ile katılabilir.Takım Kuramayan Kurumlar iki kurum birleşerek turnuvaya başvuru yapabilir.Eğitim Kurumları kendi öğrencisi olan 3 öğrenci (Veli İzni) ile başvuru yapabilir, Takım sporcu sayısı 6 asıl 6 yedekten oluşur.Başvuru evrakları: Taahütname (Müdürlükten Temin Edilecek), Kurum Müdür Onaylı Sporcu Listesi, Personel Kimlik Kartı Fotokopisi, Spor yapabilir tek hekim raporu, Öğrenci oynatacak kurumlar için veli izin belgesi, 50 Tl Başvuru Ücreti, Başvuru yapan takımların turnuvaya kabul işlemleri hususunda tertip komitesi tek yetkili organdır. Takımların turnuvaya kabul edilip edilmemeleri hususunda verecekleri karar geçerlidir.Turnuvaya katılan takımlar bu kural ve kararları peşinen kabul ve taahhüt etmiş sayılırlar” denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.