CİZRE DEVLET HASTANESİ YÖNETİMİ PERSONELE GÜL DAĞITTI

CİZRE DEVLET HASTANESİ YÖNETİMİ PERSONELE GÜL DAĞITTI
Şırnak Cizre Devlet Hastanesi idaresi, 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında, hastane çalışanlarına gül dağıtarak tıp bayramlarını kutladı.Hastane Başhekim Vekili Uzm. Dr. Arı Avni Erbil,Başhekim Yardımcısı Opr.Dr.Serdar Munis,Sağlık...
Şırnak Cizre Devlet Hastanesi idaresi, 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında, hastane çalışanlarına gül dağıtarak tıp bayramlarını kutladı.

Hastane Başhekim Vekili Uzm. Dr. Arı Avni Erbil,Başhekim Yardımcısı Opr.Dr.Serdar Munis,Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Derya Güven ile İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı Sabgatullah Anmal ,kendi personelinin tıp bayramını kutlayarak, çalışanlara gül ve karanfil verdi.

Düzenlenen etkinlik ile ilgili kısa bir açıklama yapan Başhekim Vekili Uzm. Dr. Arı Avni Erbil, "bu etkinliği düzenlemedeki amaçlarının doktorların ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı‘nı kutlamak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek ve aynı zamanda hastanede göreve yeni başlayan doktorları kaynaştırmak olduğunu söyledi. Erbil, "Bu duygu ve düşüncelerle bütün doktorların, hemşirelerin,ebelerin ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı‘nı kutlar meslek hayatlarında başarılarının devamını dilerim" dedi.

Başhekim Yardımcısı Opr.Dr.Serdar Munis ise direkt olarak insan yaşamını konu alan bir meslek olan hekimliğin dünyanın en zor olduğu kadar, en onurlu ve kutsal mesleklerinden biri olduğunu ifade etti.

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Derya Güven’de, en büyük sermayelerinin sağlığın korunmasında ve bozulan sağlığın tedavi edilmesinde başta doktorlar olmak üzere bütün sağlık personelinin büyük fedakar ve özverili çalışmalarının yattığını kaydetti.

Cizre Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı Sabgatullah Anmal ise , "toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi adına ülkemizin dört bir yanında fedakarca hizmet veren değerli hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı‘nı kutluyor, başarılar diliyorum"dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.