CİZRE KAYMAKAMLIĞINDAN İHTİYAÇ SAHİBİ 6750 AİLEYE KÖMÜR YARDIMI

CİZRE KAYMAKAMLIĞINDAN İHTİYAÇ SAHİBİ 6750 AİLEYE KÖMÜR YARDIMI
Şırnak’ın Cizre ilçesinde Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla 6750 aileye kömür dağıtımı yapıldı.Cizre Kaymakamlığı, önceden tespit edilen ihtiyaç sahibi 6750 aileye kömür...
 Şırnak’ın Cizre ilçesinde Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla 6750  aileye kömür dağıtımı yapıldı.

Cizre Kaymakamlığı, önceden tespit edilen ihtiyaç sahibi 6750 aileye kömür yardımı yapıldı. Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından hazırlanan kömür yardımı muhtarların aracılığıyla traktörlerle evlere dağıtıldı. Kömür yardımının ailelerin kapısına gitmesi aileleri memnun etti.

Cizre Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından, ilçe merkezi ve kırsalındaki tespiti yapılan yardıma muhtaç ailelere kömür dağıtımına devam ediyor. İlçe merkezi ve köylerinde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere kömür dağıtımının kısa sürede tamamlanacağını belirten Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkanı Faik Arıcan " Yardımı muhtaç İhtiyaç sahipleri tespit edilerek, kömür dağıtım işlemleri kısa sürede tamamlanacaktır" dedi.

Kömür dağıtımı esnasında ailelerin evlerine de ziyarette bulunan Kaymakam Faik Arıcan, aileler ile sohbet edip sorunlarını dinledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.