CİZRE NUH İTİMAT SEYEHAT KONFORUNU YÜKSELTİYOR

CİZRE NUH İTİMAT SEYEHAT KONFORUNU YÜKSELTİYOR
Şırnak’ın Cizre İlçesinde bulunan ve yolcu taşımacılığında bölgenin iddialı ismi olan Cizre Nuh İtimat, yeni nesil otobüs alımlarıyla filosunu yenilerken yolcuların seyahat konforunu da arttırmayı hedefliyor.Kara...
 Şırnak’ın Cizre İlçesinde bulunan ve yolcu taşımacılığında bölgenin iddialı ismi olan Cizre Nuh İtimat, yeni nesil otobüs alımlarıyla filosunu yenilerken yolcuların seyahat konforunu da arttırmayı hedefliyor.

Kara yolculuğu taşımacılığı şirketi Cizre Nuh İtimatın yaptığı yeni otobüs yatırımlarıyla filosunu büyütmeye devam ediyor. Bu kapsamda 9 Milyonluk otobüs alımı gerçekleştiren Cizre Nuh itimat, 2018 yılının İlk yatırımını da yapmış oldu.

30 yıldır Türkiye yollarında olan son 1 yılda isim değişikliğine giderek kısa sürede yolcu konforu çıtasını her yıl yukarı çeken Cizre Nuh İtimat, yapılan satın almayla 14 adet 2018 2+1 Temsa model otobüsü filosuna katmış oldu.

Toplamda 50 araçlık filo büyüklüğüne ulaşan Cizre Nuh İtimat, toplam araç sayısıyla Cizre’nin en büyük otobüs ve en yeni filosuna sahip marklardan biri konumunda. Her yıl oldukça yüklü bir bütçeyi araç filosunun yenilenmesine ve teknolojik olarak gelişmiş araçların filoya kazandırılmasına ayıran marka, hizmet sunulan otobüslerin standartlarının yükselmesi, daha konforlu ve daha güvenilir hâle gelmesi için yatırım yapmaya devam ediyor.

Cizre Nuh İtimat Müdürü Lokman Ziyanak;“40 yılı aşkın süredir turizm sektöründeyim. Bu sektörde başarılı olmak için zengin olmak değil kaliteli olmak gerekir. Biz kaliteli olmalıyız ve yolcularımıza daha güvenli ve konforlu yolculuk deneyimi sunma geleneğini geleceğe taşımak adına çeşitli yatırımlara imza atıyoruz. Bu yatırımlarla büyümeye, yolcularımıza sunduğumuz hizmet standardımızı yukarı çekmeye devam ediyoruz ” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.