CİZRE POLİSİ KANDİL GECESİNDE 1100 KİŞİYE KANDİL SİMİDİ DAĞITTI

CİZRE POLİSİ KANDİL GECESİNDE 1100 KİŞİYE KANDİL SİMİDİ DAĞITTI
Cizre Emniyet Müdürlüğü dualarla idrak edilen Miraç Kandili için camilere akın eden vatandaşlara kandil simidi dağıttı. Şırnak’ın Cizre ilçesinde Miraç Kandili Dualarla...
 

Cizre Emniyet Müdürlüğü dualarla idrak edilen Miraç Kandili için camilere akın eden vatandaşlara kandil simidi dağıttı.

         Şırnak’ın Cizre ilçesinde Miraç Kandili Dualarla İdrak edilirken Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Mübarek Miraç Kandili için Nuh Nebi Camisi ve Ulu Camiye gelen  vatandaşa 1100 paket kandil simidi dağıttı.

         Miraç Kandili, Türkiye’nin dört bir köşesinde olduğu gibi Şırnak’ın Cizre ilçesinde de ilahiler, salâvatlar ve dualar eşliğinde ihya edildi.

Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa’nın (s.a.v) Allah’ın huzuruna yükseldiği gece olarak bilinen Miraç Kandili, Cizre’de ilahiler, salâvatlar ve dualar eşliğinde ve büyük bir coşkuyla ihya edildi. Cizre’de Dağkapı Mahallesinde bulunan Hz. Nuh Nebi Cami ve Tarihi Ulu Cami’de düzenlenen Miraç Kandili programına 7’den 70’e çok sayıda Cizreli katıldı. Cizre Müftülüğü’nün katkılarıyla imamların okuduğu Kürtçe mevlit programı katılanları mest etti. Kur’an-ı Kerim tilavetinin okunmasıyla başlanan mevlit programında Kürtçe İlahi Grubu ve din görevlileri tarafından Kürtçe mevlit okutuldu.

Kandil programı öncesi cami avlusunda vatandaşlarla kandil simidi dağıtan Polis Memurları da camide vatandaşlarla birlikte ellerini semaya kaldırıp dua etti.

Cizreli vatandaşlarda böyle manevi bir gecede kandil simidi dağıtan Cizre İlçe Emniyet Müdürü Güngör Yıldız ve Tüm emniyet teşkilatına teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.