CİZRE`DE 120 GİRŞİMCİYE SERTİFİKA VERİLDİ

CİZRE`DE 120 GİRŞİMCİYE SERTİFİKA VERİLDİ
Cizre Ticaret ve Sanayi Odası’nın, KOSGEB Şırnak il Müdürlüğü iş birliğiyle açtığı girişimcilik kursunu tamamlayan kursiyerlere sertifikaları Cizre TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çağlı tarafından verildi.İş...
 

Cizre Ticaret ve Sanayi Odası’nın, KOSGEB Şırnak il Müdürlüğü iş birliğiyle açtığı girişimcilik kursunu tamamlayan kursiyerlere sertifikaları Cizre TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çağlı tarafından verildi.

İş fikirleri, iş kurmak ve iş geliştirmek isteyenlere yönelik Cizre Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB Şırnak il Müdürlüğü işbirliğiyle başlatılan kursu tamamlayan 120 kursiyere sertifikaları verildi.

Cizre TSO konferans salonunda gerçekleşen sertifika törenine TSO başkanı Süleyman Çağlı, TSO Meclis Başkanı Abdurezzak Salgut, Cizre TSO yönetim kurulu üyeleri ve kursiyerler katıldı.

Sertifika töreni öncesi kısa bir açıklama yapan TSO yönetim kurulu Başkanı Süleyman Çağlı, tüm kursiyerleri tebrik ederek; "Cizre Ticaret ve Sanayi Odası olarak, girişimciliği önemsiyoruz. Yeni girişimcilerimizin açacağı işletmelerin ülkemize ve Cizre'mize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Tören kursiyerlere sertifika takdimlerinin ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.