CİZRE`DE 2. DÖNEM TOPLANTISI

CİZRE`DE 2. DÖNEM TOPLANTISI
2017-2018 Eğitim Öğretim Yılının Pazartesi Günü Başlayacağı Cizre’de,yeni eğitim dönemi için alınacak tedbir,önlem çalışmalara hakkında Kaymakam Faik Arıcan başkanlığında toplantı yapıldı. ...
 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılının Pazartesi Günü Başlayacağı Cizre’de,yeni eğitim dönemi için alınacak tedbir,önlem çalışmalara hakkında Kaymakam Faik Arıcan başkanlığında toplantı yapıldı.

            Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Faik Arıcan başkanlığında, 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında okullarda güvenliğin azami ölçüye çıkarılması, okul güvenlik kameralarının tamamlanması ve Kent Güvenlik Yönetim Sistemini entegrasyonu, uyuşturucu ve uyarıcı maddelerle mücadele, çocuklarımızın güvenli bir şekilde servislerde taşınması gibi konuları görüşmek üzere bir toplantı gerçekleştirdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıya Belediye Başkanımız ve Kaymakamımız Faik Arıcan, İlçe Emniyet Müdürü Güngör Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahan İke, okul müdürleri, okul aile birliği temsilcileri ve mahalle-köy muhtarları katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.