CİZRE`DE COŞKULU 1 MAYIS KUTLAMASI

CİZRE`DE COŞKULU 1 MAYIS KUTLAMASI
Şırnak'ın Cizre ilçesinde işçiler, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü`nü Dicle Nehri kenarında piknik yapıp canlı müzik eşliğinde halay çekerek kutladı. Şırnak`ın Cizre ilçesinde...
 

Şırnak’ın Cizre ilçesinde işçiler, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü`nü Dicle Nehri kenarında piknik yapıp canlı müzik eşliğinde halay çekerek kutladı.

Şırnak`ın Cizre ilçesinde işçiler, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü`nü, davul zurna eşliğinde halay çekerek kutladı.

Cizre Dr.Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesi Yönetimi 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü münasebeti ile hastanede görevli işçilere yönelik Kurtuluş Köyü Dicle Nehri Kenarında bir kutlama programı organize etti.Programa Şırnak İl Sağlık Müdürü Nedim Uzun,Çevre ve Şehircilik İl Müdürü İlker Yavuz,Cizre Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Gıyasettin Ucaş,Başhekim ve Göz Hastalıkları Uzmanı Op.Dr.Mehmet Hidayetullah Erzen,Başhekim Yardımcısı Serdar Munis,hastane idarecileri,sağlık çalışanları ve işçiler katıldı.

Bugünün Emekçinin günü olduğunu belirten Cizre Dr. Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Sabgatullah Anmal,”bu emekçi bayramını en iyi şekilde kutlamak için biz burada toplanmış bulunmaktayız.Bugünün gerçek bir  bayram havasında geçmesi için biz bunu yapıyoruz ve doyasıya eğleniyoruz.Amacımız arkadaşlar arasındaki dayanışmayı güçlendirmek ve pekiştirmektir” dedi..

Kurtuluş köyü Dicle Nehri Kenarında organize edilen kutlama programında 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününün piknik yaparak geçiren işçiler canlı müzik eşliğinde halay çekerek günlerini kutladı. Yerel Sanatçıların da sahne aldığı programda işçiler günlerini doyasıya eğlenerek kutladı.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.