CİZRE`DE CUDİ MAHALLESİNDE YOL ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

CİZRE`DE CUDİ MAHALLESİNDE YOL ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
İçişleri Bakanlığının Kanun Hükmünde kararname kararı ile Kaymakam Faik Arıcan'ın kayyum olarak görev yaptığı Cizre Belediyesi,alt yapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklardaki...
 

 

İçişleri Bakanlığının Kanun Hükmünde kararname kararı ile Kaymakam Faik Arıcan’ın kayyum olarak görev yaptığı Cizre Belediyesi,alt yapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklardaki yol asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

         Cizre Belediyesi Cudi Mahallesinde alt yapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Vatandaşların yaşam standartlarını artırmak için bozulmuş olan yolları onarma işlerine devam eden Cizre Belediyesi ekipleri ilçenin birçok noktasında sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor. Cudi Mahallesi Cemal Gürsel Sokak’ta yapılan sıcak asfalt çalışmasını yerinde inceleyen, Kaymakam ve Belediye Başkanı Faik Arıcan, mahalle esnafı ve vatandaşlarımızla sohbet etti. Vatandaşlarımıza her mahallemizde sıcak asfalt, kilit parke döşeme, kaldırım yapılması çalışmalarının olacağını ifade ederek çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlanması yönünde talimat verdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.