CİZRE`DE DHMİ`NİN 85. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ KUTLAMASI

CİZRE`DE DHMİ`NİN 85. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ KUTLAMASI
Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğünün (DHMİ) 85. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı Müdürlüğü tarafından...
Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğünün (DHMİ) 85. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı Müdürlüğü tarafından bir iftar programı düzenlendi.

         Şırnak’ın Cizre ilçesinde bulunan Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı çalışanları, DHMİ`nin 85. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

        

-Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanında 5 yılda 1 Milyon 300 bin yolcu taşındı

 

Orhan Doğan Caddesi Sanat Sokağında özel bir restoranda düzenlenen iftar programında kısa bir konuşma yapan Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı Müdürü Şükrü Benek, Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı olarak 5 yılda bir milyon üç yüz bin yolcu taşımışız ve bunda havalimanı çalışanlarının emekleri çok büyüktür dedi.

 

-Üç Uçakla Başladığımız yolculuğumuza Haftalık 52 sefer düzenliyoruz

 

2018 Yılında hedeflerinin 400 bin yolcu olduğuna vurgu yapan Benek, sadece 4 ayda 150 bin yolcu taşıdık buda çok iyi bir rakam. Temmuz 2013 yılında kurulan havalimanımızda üç uçakla başladığımız yolculuğumuza haftalık olarak 52 sefer düzenliyoruz. Bunda başta Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Ulaştırma Bakanımız, Genel Müdürümüz Funda Ocak hanım efendiye teşekkür ediyoruz. Genel müdürümüz her çalışmamızda bize destek çıktı. Havalimanımız uluslararası düzeyde ve personel bazında da hiçbir sıkıntımız yok. Bu anlamda havalimanımızın üst düzeyde hizmet vermesinde emekleri olan bütün çalışanlara teşekkür eder, görevlerinde başarılar dilerim dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.