CİZRE`DE KOM POLİSİNDEN UYUŞTURUCU DENETİMİ

CİZRE`DE KOM POLİSİNDEN UYUŞTURUCU DENETİMİ
Şırnak’ın Cizre İlçesinde uyuşturucu madde kullanan ve ticaretini yapan şüphelilerin yakalanmasına yönelik başarılı çalışmalara imza atan Cizre Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Gurup Amirliğine bağlı...
Şırnak’ın Cizre İlçesinde uyuşturucu madde kullanan ve ticaretini yapan şüphelilerin yakalanmasına yönelik başarılı çalışmalara imza atan Cizre Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Gurup Amirliğine bağlı ekipler, İç Kaledeki Surlarda ve Dicle Nehri Kenarında umuma açık olan parklarda uyuşturucu denetimi yaptı. Denetim yapan Polislere vatandaşlarda destek verdi.

         Şırnak’ın Cizre ilçesinde yaptığı başarılı operasyonlarla uyuşturucu madde kullanan ve ticaretini yapan şüphelilere göz açtırmayan KOM Ekipleri,Dicle Nehri Kenarındaki Parklarda uyuşturucu denetimi yaptı,vatandaşlarda destek verdi.

Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Gurup Amirliği ekipleri tarafından vatandaşların ve gençlerin yaşamlarını daha iyi sürdürebilmeleri, zararlı unsurlardan korunmaları ve uyuşturucu ile mücadele kapsamında İç Kaledeki surlarda ve Dicle Nehri Kenarındaki park ve çevrelerinde uyuşturucu madde kullanan ve ticaretini yapan şüphelilerin yakalanmasına yönelik uyuşturucu denetimi yapıldı.

         Vatandaşlara ve gençlere uyuşturucunun zararları hakkında bilgi veren KOM polisleri, vatandaşlardan çevrelerinde gördükleri uyuşturucu satıcılarını ya da başka herhangi bir konuda duydukları rahatsızlıkları kendilerine ve 155 Polis İmdat hattına iletmesini istedi. Polisin yapmış olduğu uygulamaya vatandaşlarda destek verdi.

Bir İnsanı Bataklıktan kurtarmak kadar güzel bir şey var mı

         Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin yapmış olduğu uyuşturucu denetiminin daha sıklıkla yapılması gerektiğine vurgu yapan 65 Yaşındaki Cihan Fursa Yapılan bu uygulama çok iyi bir şey. Hepimizin geleceği gençlerimizdir. Gençleri bataklıktan kurtarmak insanlığın en önemli görevdir. Bu görev sadece Polisin değil hepimizin görevidir. Bir insanın canını kurtarmak, bir insanı bataklıktan kurtarıp topluma kazandırmak kadar güzel bir şey olurmu. Onun için yapılan bu uygulama destek veriyor ve bu tür uygulamaların artarak devam etmesini istiyorum dedi.

Uygulamayı destekliyor ve devam etmesini istiyoruz

         Uyuşturucu madde kullanan ve ticaretini yapan şüphelilere yönelik uygulamalara sonuna kadar destek verdiğini ifade eden Mahmut Elger ise,”bu tür insanlar sadece kendilerine değil topluma da büyük bir zarar vererek gençlerimizi yani geleceğimizi bataklığa sürüklüyor.Gençlerimizin bu bataklığa düşmemesi ve zararlı alışkanlıklardan uzak tutulması için Polisin yapmış olduğu bu uygulamaya sonuna kadar destek veriyoruz ve devam etmesini istiyoruz.”

Polisin denetimi uyuşturucu satışını ve kullanımını büyük ölçüde etkiledi

         Denetimin yapılmadığı dönemlerde her sokak başında ve metruk binalarda uyuşturucu kullanan gençlerle sıklıkla gördüklerini ifade eden Murat Tuna ise,”Cizre Polisinin yaptığı denetimler sayesinde ne metruk binalarda,ne de sokaklarda artık bu tür manzaralarla karşılaşmıyoruz.Gençlerimizi bu kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya ve onları bu bataklıktan kurtarmaya çalışan Polislerimize de vatandaşlar olarak teşekkür eder,bu tür uygulamaların artarak devam etmesini dileriz.”

         Cizre Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Gurup Amirliği’de halkın huzurunu kaçıran,öğrencileri,gençleri,vatandaşlarımızı rahatsız eden uyuşturucu madde kullanan ve ticaretini yapan şüphelilere yönelik bu tür uygulamaların devam edeceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.