CİZRE`DE MAHALLE BEKÇİSİNDEN 23 AİLEYE RAMAZAN YARDIMI

CİZRE`DE MAHALLE BEKÇİSİNDEN 23 AİLEYE RAMAZAN YARDIMI
Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Bünyesinde Mahalle Bekçisi olarak görev yapan Mehmet Beldek, mübarek ramazan ayı dolayısıyla dul, yetim ve şehit yakınlarına gıda yardımında bulundu. Şırnak'ın...
 

Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Bünyesinde Mahalle Bekçisi olarak görev yapan Mehmet Beldek, mübarek ramazan ayı dolayısıyla dul, yetim ve şehit yakınlarına gıda yardımında bulundu.

Şırnak’ın Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğünde Mahalle Bekçisi olarak görev yapan Mehmet Beldek Ramazan ayı dolayısıyla daha önceden tespit ettiği 23 aileye gıda yardımında bulundu.

         Beldek Şırnak merkeze bağlı Kumçatı beldesinde ikamet eden ve durumları iyi olmayan 23 aileyi evlerinde ziyaret edip gıda yardımında bulundu. Daha önce tespitini yaptığı dul ve yetim aileler başta olmak üzere şehit ve gazi yakınlarından seçtiği ailelere ramazan paketlerini dağıttı. Kendi aracı ile beldeye gelerek yardımları dağıtan Beldek bir önceki senede yine kendi tespitini gerçekleştirdiği 70 aileye gıda yardımında bulunduğunu söyledi. Yardımları teslim alan ihtiyaç sahibi ailelerde Mehmet Beldek ve tüm emniyet personellerine teşekkür ettiler.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.