CİZRE`DE MİNİK ÖĞRENCİLERDEN EMNİYETE POLİS HAFTASI ZİYARETİ

CİZRE`DE MİNİK ÖĞRENCİLERDEN EMNİYETE POLİS HAFTASI ZİYARETİ
Şırnak’ın Cizre ilçesinde öğrenciler Polis Haftası kapsamında Emniyet Müdürlüğü'ne ziyarette bulundu Cizre Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri Polis Haftası Kapsamında...
 

Şırnak’ın Cizre ilçesinde öğrenciler Polis Haftası kapsamında Emniyet Müdürlüğü'ne ziyarette bulundu

         Cizre Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri Polis Haftası Kapsamında İlçe Emniyet Müdürü Güngör Yıldız’ı makamında ziyaret ettikten sonra Bayraktepe mevkiinde polislerle birlikte fidan dikip, polis araçlarını yakından görme fırsatını buldular.

         Cizre Zübeyde Hanım Anaokulu öğretmen ve öğrencileri Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Cizre İlçe Emniyet Müdürü Güngör Yıldız’ı makamında ziyaret etti.Minik öğrencileri kapıda karşılan Yıldız,öğrencilerle yakından ilgilenip öğrencilerin merak edip sorduğu soruları tek tek yanıtladı.Mobese Kamerasından kendi okullarını gören öğrenciler hem çok şaşırdılar hem de çok sevindiler.

         İlçe Emniyet Müdürü Güngör Yıldız’ın ve emniyet yetkililerinin yakın ilgisini gören minik öğrenciler sevinç içerisinde Polis haftasını kutladılar.Minik öğrenciler yanlarında getirdikleri hediyeleri Emniyet Müdürü Güngör Yıldız ve diğer emniyet yetkililerine verdiler.

MİNİKLER BAYRAK TEPE’DE POLİSLERLE BİRLİKTE FİDAN DİKTİ

         Polis Haftası Kutlamaları kapsamında emniyet Müdürünü makamında ziyaret eden Zübeyde Hanım Anaokulu Öğrencileri Emniyet Müdürlüğünün üst bölgesinde bulunan Bayrak Tepe Mevkiinde Polis ağabeyleri ile beraber fidan dikip, fidanlara can suyu verdiler.Fidan dikiminden sonra öğrenciler kek ve meyve suyu ikram edildi.Akabinde öğrenciler Polis araçlarını yakından inceleyip,Toma aracından boş alana su sıkmanın keyfini yaşadılar.

         Polis haftası kapsamında öğrencilerin Polisleri büyük bir heyecanla ziyaret ettiklerini belirten öğretmenler, bugünün çocukların hayatında özel bir anlam taşıyacağını ifade ederek polis haftasını kutladılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.