CİZRE`DE TIR FACİASI 4 ÖLÜ 2 YARALI

CİZRE`DE TIR FACİASI 4 ÖLÜ 2 YARALI
Şırnak’ın Cizre ilçesinde meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 4 kişi öldü 2 kişi yaralandı. Şırnak’tan Cizre’ye gelmekte olan Hazım Hakseven yönetimindeki 47 PH 841 plakalı Kamyonet,yokuş aşağı olan viraja...
 Şırnak’ın Cizre ilçesinde meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 4 kişi öldü 2 kişi yaralandı. Şırnak’tan Cizre’ye gelmekte olan Hazım Hakseven yönetimindeki 47 PH 841 plakalı Kamyonet,yokuş aşağı olan viraja geniş giren Vedat Babat yönetimindeki 73 SA 394 plakalı Tır’ın dorsesi ile çarpıştı.Kazada Baba Hazım Hakseven,Eşi Leyla ile Çocukları Asım ve Havin Hakseven feci çekilde öldü

Cizre-Şırnak Karayolunun 20 Km.de Tır ile Kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi öldü,iki kişi yaralandı.

            Kaza Cizre Şırnak Karayolunun 20 Km.bulunan Kızılsu köyü yol ayrımı mevkiinde meydana geldi.Eşi ve Dört çocuğu ile birlikte Şırnak’tan Cizre’ye gelmekte olan Hazım Hakseven yönetimindeki 47 PH 841 plakalı Kamyonet,yokuş aşağı olan viraja geniş giren Vedat Babat yönetimindeki 73 SA 394 plakalı Tır’ın dorsesi ile çarpıştı.6 Kişinin içinde bulunduğu Kamyonet Çarpışmanın etkisi ile Tır Dorsesinin altında metrelerce sürüklendikten sonra şarampole devrildi.Meydana gelen kazada Kamyonet sürücüsü Hazım Hakseven olay yerinde hayatını kaybederken,Eşi Leyla,Çocukları Asım,Hazım,Havin ve ismi öğrenilemeyen bir çocuk yaralandı.Kaza ihbarı ile birlikte olay yerine Cizre ve Şırnak’tan AFAD,İtfaiye ve Sağlık ekipleri sevk edildi.

            Kazada yaralanan 5 kişi ambulanslarla Cizre ve Şırnak’taki hastanelere kaldırıldı.Cizre Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı çocuklardan Asım Hakseven doktorların bütün çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken kardeşi Azad Hakseven’in ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

            Şırnak Devlet Hastanesine kaldırılan üç yaralıdan Leyla Hakseven Diyarbakır’a sevk edilirken yolda hayatını kaybetti. Yaralı çocuklardan Havin Hakseven’de tedavi gördüğü Şırnak Devlet Hastanesinde yaşamını yitirdi.

            Kazada araç içerisinde sıkışarak hayatını kaybeden kamyonet sürücüsü Hazım Hakseven’in cenazesi AFAD,İtfaiye ekipleri tarafından uzun uğraşlar sonucu çıkartılarak,otopsi için ambulansla Şırnak Devlet hastanesine kaldırıldı.Polis ve jandarma ekipleri olası bir başka kazaya karşı yolda geniş güvenlik önlemleri alıp,araçların geçişine kontrollü bir şekilde izin verdi.Kaza yapan araçların yoldan kaldırılması ile birlikte trafik normal akışına döndü.Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

 

-KAZA ŞIRNAK’I YASA BOĞDU

            Cuma günü meydana gelen ve bir aileden sadece iki kişinin yaralı olarak kurtulduğu dört kişinin feci şekilde can verdiği trafik kazası Şırnak’ı yasa boğdu.Tır’ın neden olduğu kazada Baba Hazım Hakseven olay yerinde,Eşi Leyla Hakseven Diyarbakır Yolunda,çocukları Asım Cizre Devlet Hastanesinde,Kızları Havin ise Şırnak Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.Yaşanan kazada peşpeşe gelen ölüm haberleri Hakseven ailesi ve akrabalarını üzdüğü kadar Şırnak merkez ve ilçelerinde de derin bir üzüntüye neden oldu.Kaza yerinden geçen vatandaşlar ve sürücüler karayollarına tepki göstererek,bu yol yıllardır böyle.Hem zemini bozuk hem yol çok dar.Sık sık ölümcül kazalar yaşanmasına rağmen bu yolda henüz bir çalışma yapılmadı.Daha kaç kişinin ölmesi lazım ki bu yol düzeltilsin diye tepkilerini dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.