CIZRE`DE YOL ASFATLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDIYOR

CIZRE`DE YOL ASFATLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDIYOR
İçişleri Bakanlığının Kanun Hükmünde Kararname Kararı ile Kaymakam Faik Arıcan’ın Belediye Başkanı olarak görev yaptığı Cizre Belediyesi,alt yapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmalarına...
 İçişleri Bakanlığının Kanun Hükmünde Kararname Kararı ile Kaymakam Faik Arıcan’ın Belediye Başkanı olarak görev yaptığı Cizre Belediyesi,alt yapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Cizre Belediyesi alt yapısı tamamlanan yollarda asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Vatandaşların yaşam standartlarını artırmak için bozulmuş olan yolları onarma işlerine devam eden belediye ekipleriilçenin birçok noktasında sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Dicle Mahallesinde yapılan sıcak asfalt çalışmasını yerinde inceleyen Kaymakam ve Belediye Başkanı Faik Arıcan, mahalle esnafı ve vatandaşlarla sohbet etti.

Vatandaşlara her mahallede sıcak asfalt, kilit parke döşeme, kaldırım yapılması çalışmalarının olacağını ifade eden Arıcan çalışmaları yerinde inceledi ve çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlanması yönünde talimat verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.