CİZRE`DE YOL YAPIM ÇALIŞMASINDA GÖÇÜK 2 İŞÇİ YARALI

CİZRE`DE YOL YAPIM ÇALIŞMASINDA GÖÇÜK 2 İŞÇİ YARALI
Şırnak'ın Cizre ilçesi Konak Mahallesinde Belediye tarafından yapılan yol yapım çalışmaları sırasında göçük meydana geldi, iki işçi yaralandı. ...
Şırnak’ın Cizre ilçesi Konak Mahallesinde Belediye tarafından yapılan yol yapım çalışmaları sırasında göçük meydana geldi, iki işçi yaralandı.

         Şırnak’ın Cizre İlçesi Konak Mahallesi Dicle Nehri Kenarında devam eden yol yapım çalışmaları sırasında meydana gelen toprak kaymasında Nesim ve Hakim Aktuğ isimli kardeş İşçiler yaralandı.

         Edinilen bilgilere göre Konak Mahallesi Dicle Nehri kenarındaki sosyal yaşam parkı yolu için Cizre Belediyesi tarafından ihale edilen çalışmalar için özel bir firma tarafından devam eden istinat duvarı yapımında perde duvarı demiri bağlamak için toprak yamacının altında çalışan iki işçi kardeş kayan toprağın altında kaldı. Kayan toprağın altında kalan iki işçiden biri vatandaşlar tarafından kurtarılırken, toprak altında kalan diğer işçinin kurtarılması itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verildi.

 

Toprak Altında Kalan İşçi İtfaiye Ekibi Tarafından Kurtarıldı

         Yaşanan göçüğün ardından kısa sürede olay yerine ulaşan kurtarma ekipleri toprak altında kalan işçinin kurtarılması için seferber oldular.Toprak altında kalan iki kardeş işçiden Hakim Aktuğ vatandaşlar tarafından kurtarılırken,toprak altında kalan Nesim Aktuğ için itfaiye ekibi ve vatandaşlar seferber oldu.Toprak altında kalan Nesim Aktuğ,yarım saat süren çalışmanın ardından yaralı olarak toprak çıkarılarak Ambulansla Cizre Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

Belediye Başkanı Faik Arıcan olay yerinde inceleme yaptı

         Yaşanan olayın ardından olay yerine gelen Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkanı Faik Arıcan,olay yerinde incelemelerde bulunup,ilgili yetkililerden konu ile ilgili bilgi aldıktan yaralıları hastanede ziyaret etti.

         Hastaneye kaldırılan yaralı işçilerin hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Kazayla ilgili inceleme ve soruşturma başlatıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.